Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Disse Classic benvarmere fra GripGrab er fremstillet i et lækkert fleecestof, der smyger sig til kroppen og giver dig en isolerende fornemmelse kombineret med åndbare egenskaber. Benvarmerne er udviklet til overga…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Disse Classic benvarmere fra GripGrab er fremstillet i et lækkert fleecestof, der smyger sig til kroppen og giver dig en isolerende fornemmelse kombineret med åndbare egenskaber. Benvarmerne er udviklet til overgangsperioderne, hvor en jakke kan være for varm og en bluse er for koldt. Ydermere er disse benvarmere designet i en Hi-Vis neongul farve, som optimerer din synlighed i trafikken, og sørger for at både bilister og cyklister nemmere kan se dig.

Anvendelse
Benvarmerne fra GripGrab kan både anvendes til løb og cykling. Du er både garanteret høj synlighed, komfort og åndbarhed, og dermed får du behagelig oplevelse, når du tager disse benvarmere på. Desuden er benvarmerne udviklet med silikone i begge ender, så du ikke risikerer, at de falder ned eller ruller op under din træning. Der er to styk i denne pakke.

Specifikationer

  • Farve: Hi-Vis neongul
  • Isolerende og åndbart materiale
  • Multi-panel design
  • Silikone rip
  • Flat-Lock sømme
  • Reflekterende logo

Kvalitetsniveau
GripGrab er kendt for kvalitetssikre og brugervenlige produkter, der lever op til enhver atlets behov. Materialerne kommer fra nøje udvalgte producenter, der kan leve op til GripGrab's høje kvalitetskrav.

Vedligeholdelse
Du kan maskinvaske disse benvarmere på 30 grader. Vi anbefaler altid, at man anvender sportsvaskemiddel, da det kan forlænge levetiden på sportstøj.

Vejledende størrelsesguide

 

Lår omkreds i cm.

Small

43 - 50 cm

Medium

50 - 58 cm

Large

58 - 67 cm

Ingen anmeldelser af dette produkt.