Disse armvarmere fra GripGrab er fremstillet i behagelige og komfortable materialer, der har isolerende og åndbare egenskaber. Hi-Vis farven gør dem særligt ideelle til cykling, da de ikke blot holder armene varme men også er…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse armvarmere fra GripGrab er fremstillet i behagelige og komfortable materialer, der har isolerende og åndbare egenskaber. Hi-Vis farven gør dem særligt ideelle til cykling, da de ikke blot holder armene varme men også er med til at øge din synlighed både i trafikken og på sporet. Armvarmerne er designet i en anatomisk pasform med silikone i begge ender, så du ikke vil opleve, at de falder ned.

Anvendelse
Du kan bruge armvarmerne fra GripGrab til både løb og cykling. De reflekterende armvarmere vil både sørge for god synlighed og en imponerende komfort. I denne pakke får du to styk.

Specifikationer

  • Farve: Hi-Vis neongul
  • Isolerende og åndbart materiale
  • Multi-panel design
  • Silikone rip
  • Flat-Lock sømme
  • Reflekterende logo

Kvalitetsniveau
GripGrab er kendt for kvalitetssikre og brugervenlige produkter, der lever op til enhver atlets behov. Materialerne kommer fra nøje udvalgte producenter, der kan leve op til GripGrab's høje kvalitetskrav.

Vedligeholdelse
Du kan maskinvaske disse armvarmere på 30 grader. Vi anbefaler altid, at man anvender sportsvaskemiddel, da det kan forlænge levetiden på sportstøj.

Vejledende størrelsesguide

 

Top-Bund (omkreds i cm)

Small

23 - 16 cm

Medium

27 - 17 cm

Large

29 - 18 cm

 

Tilgængelige varianter

S, M, L

Ingen anmeldelser af dette produkt.