Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Fra Assos får du her et par lækre Trail Knee Protectors, der som, som navnet antyder, er skabt til at beskytte dig på dine cykelture. Ikke alene holder knævarmerne dig varme, de beskytter dig også…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Fra Assos får du her et par lækre Trail Knee Protectors, der som, som navnet antyder, er skabt til at beskytte dig på dine cykelture. Ikke alene holder knævarmerne dig varme, de beskytter dig også mod rifter fra grene mm, når du cykler offroad. Af denne grund er knævermerne forstærket med verdens stærkeste fiber - dyneRope, der er 15 gange stærkere end stål.

Anvendelse
Disse knævarmere fra Assos er perfekte til cykelture, hvor det varme vejr pludselig kan skifte til kulde, så du hurtigt må skaffe ekstra varme. Knævarmerne kan foldes sammen i en lomme eller sadeltaske, når du ikke har behov for at have dem på, og findes hurtigt frem. De er designet til offroad-kørsel og yder derfor beskyttelse mod f.eks. lavthængende grene mm.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 59% Polyamid, 28% elastan, 13% polyethylen
  • dyneRope forstærkning
  • Unisex
  • Venstre og højre specifik
  • Isolerende
  • Solbeskyttelse: UPF 50+

Kvalitetsniveau
De lækre knævarmere fra Assos er af højeste kvalitet. Professionelle cykelryttere har været med i designprocessen og benytter dem til både løb og træning. Knævarmerne er forstærket med dyneRope. Verdens stærkeste fiber, der er 15 gange stærkere end stål.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at vaske knævarmerne på 30 grader i et sportsvaskemiddel. Dette er nemlig med til at forlænge levetiden på produktet.

Størrelsesguide knævarmere
0 I II
Bredde ved øvre kant (cm) 22 24 26
Bredde ved nedre kant (cm) 15 16 17
Længde langs sømmen (cm) 40 43 46
Ingen anmeldelser af dette produkt.