Fra Assos får du her et par lækre Trail Arm Protectors, der er ideelle at have ved hånden, når det varme vejr pludselig skifter til kulde. Som navnet antyder beskytter disse armvarmere dig ikke kun mod…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt fra kr. 299,-
'

Fra Assos får du her et par lækre Trail Arm Protectors, der er ideelle at have ved hånden, når det varme vejr pludselig skifter til kulde. Som navnet antyder beskytter disse armvarmere dig ikke kun mod kulde, men også mod lavthængende grene, stenslag og andet der kan skære og kradse dig. Derfor er de lavet med verdens hårdeste fiber dyneRope, der er 15 gange stærkere end stål.

Anvendelse
Disse armvarmere er ideelle til de dage hvor cykelturen starter i varmt vejr, der indbyder til korte ærmer, men hvor temperaturen pludselig kan dale drastisk. Assos' Trail Arm Protectors er gode at have med i en lomme eller sadeltaske og kan hurtigt findes frem. Samtidig beskytter disse armvarmere dine arme mod rifter og snit, når du kører offroad og lavthængende grene kan komme i vejen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Tatiano (59% polyamid 28% elastan, 13% polyethylen)
  • dyneRope forstærkning
  • Unisex
  • Venstre og højre specifik
  • Isolerende
  • Solbeskyttelse: UPF 50+

Kvalitetsniveau
Assos er lig med høj kvalitet, gode materialer og perfekt pasform. Disse Trail Arm Protectors er lavet i et åndbart og elastisk materiale, som udover fri bevægelighed også giver dig god komfort og beskytter dig mod snit og rifter. Armvarmerne er designet til både venstre og højre arm for den perfekte pasform. Ydermere er de designet til at kunne være i en lomme, når de ikke er i brug.

Vedligeholdelse
Armvarmerne vaskes i vaskemaskinen på 30 grader. Vi anbefaler at anvende et sportsvaskemiddel, da dette er med til at forlænge levetiden på dit cykeltøj.


Vejledende størrelsesguide Assos

(cm)
Størrelse 0 I II
Herre XS - S S - M - L XL - XLG - TIR
Dame XS - S - M L - XL XLG
Ingen anmeldelser af dette produkt.