Disse benvarmere fra Assos er en super løsning på påklædningsproblemer i for- og efterårsperioderne. Benvarmerne er produceret i Assos RX Light tekstil, som er et isolerende og fleksibelt teksti…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Disse benvarmere fra Assos er en super løsning på påklædningsproblemer i for- og efterårsperioderne. Benvarmerne er produceret i Assos RX Light tekstil, som er et isolerende og fleksibelt tekstil, med en god isoleringsevne. Tekstilet efterlader ikke irriterende folder/rynker og sidder derfor godt på benene, uden at virke generende. Tekstilet er vandafvisende og indeholder anti-lugt teknologi.

Anvendelse
Disse benvarmere fra Assos er ideelle til brug i forår- og efterårsperioderne, hvor det endnu er varmt til lange cykelbukser, men for koldt udelukkende at cykle i korte cykelbukser.
Modellen er asymmetrisk udformet, for at undgå friktion indvendigt på låret.

Specifikationer

  • Assos benvarmere
  • Model: Spring/fall
  • Farve: Sort
  • Materiale: RX light, 205 g. ECO
  • Let og asymmetrisk tekstil
  • Vandafvisende
  • Lugt-kontrol
  • Asymmetrisk skåret, for at undgå friktion indvendigt på låret

Kvalitetsniveau
Benvarmernes fleece lignende materiale holder benene varme, uden at virke for tykke. Den anatomiske kurvede form passer perfekt til formen på hoften, som holdes på plads af dine cykelshorts, og sørger for at benvarmeren ikke glider ned, uanset hvor meget du bevæger dig. Det elastiske materiale øger både komforten og åndbarheden, hvor de reflekterende detaljer bag på benene, er med til at øge din synlighed, hvis du cykler efter mørkets frembrud.

Vedligeholdelse
Disse spring/fall benvarmere fra Assos bør vaskes på 30 grader med et sportsvaskemiddel egnet til sportstøj. Dette vil være med til at forlænge holdbarheden på produktet, samt opretholde den gode åndbarhed. Vi anbefaler ikke brug af tørretumbler.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.