Disse "Leg Foil" benvarmere fra Assos, er produceret i en lækker polyesterblanding, som føles utrolig blødt og behageligt mod huden. Modellen har en sømløs konstruktion, som hindre irritation…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Disse "Leg Foil" benvarmere fra Assos, er produceret i en lækker polyesterblanding, som føles utrolig blødt og behageligt mod huden. Modellen har en sømløs konstruktion, som hindre irritation og gener mod huden. For at sikre dig et godt indeklima under benvarmerne, er de udviklet til at transportere og fordamper fugt/sved meget hurtigere end traditionelle polyesterblandinger. Der foruden er benvarmerne både åndbare og har en UPF 50+ beskyttelse mod solens stråler. 

Anvendelse
Disse benvarmere hjælper med at tilføre lidt ekstra varme til kroppen i tilfælde af køligt vejr. Modellen er god til brug på dage hvor et par lange tights er for varme og et par almindelige cykelshorts for kolde. Benvarmerne holdes på plads af et tyndt bånd for oven og forneden af varmerne. 

Specifikationer

  • Assos Benvarmere
  • Model: Assos Leg Foil
  • Farve: Sort
  • Sømløs konstruktion
  • UPF 50+ (Ice Color behandling)
  • Fugttrtansporterende
  • Åndbar Materialer: 74% polyamid, 26% elastan

Kvalitetsniveau
Når du investere i et produkt fra Assos, er du sikker på at få et produkt i højeste kvalitet. Assos er en anerkendt producent af cykeltøj, som leverer cykeltøj til krævende cykelryttere, hvor kun det bedste er godt nok. Tekstilerne indeholder alle de bedste teknologier der kræves, når der præsteres på et højt niveau. 

Vedligeholdelse
Dette produkt kan maskinvaskes ved 40 grader. Vi anbefaler at du altid anvender et vaskemiddel specielt egnet til sportstøj, da dette vil bekæmpe svedlugt og forlænge produktets levetid. Produktet tåler ikke tørretumbler. 

Vejledende størrelsesguide

Størrelse 0 I II
Svarer til følgende størrelser XS-S S-M-L XL-XLG-TIR
Ingen anmeldelser af dette produkt.