Hvis du har en Winther Dolphin cykelanhænger og trækstangen på cykelanhængeren ikke passer til din cykel, er det med stor sandsynlighed fordi, du er ved at montere trækstangen på en cykel med rulle- eller skivebremse. Fortviv…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Hvis du har en Winther Dolphin cykelanhænger og trækstangen på cykelanhængeren ikke passer til din cykel, er det med stor sandsynlighed fordi, du er ved at montere trækstangen på en cykel med rulle- eller skivebremse. Fortvivl ikke! Med denne indsatskobling undgår du at skulle investere i en ny trækstang - du kan nøjes med at købe en Weber kobling og denne adapter.

Specifikationer

  • Tilgængelige diametre:
    - Ø 28,9mm
    - Ø 30mm
  • Vægt: 180 gram
  • Materiale: Hård plast og stål

Kvalitetsniveau
Koblingen er lavet i hård plast og stål, hvilket betyder, at indsatsen er særdeles hårdfør. Dette gør holdbarheden rigtig lang.

Montering

1. Tag den gamle koblingsdel af trækstangen

2. Weber-koblingen bliver enten forbundet over røret eller inden i røret og den medfølgende 6 mm møtrik og bolt fikserer koblingen.

Tip: Det kan være nødvendigt at bruge noget smøremiddel for at få adapteren på plads. I sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at fjerne gratere indeni røret.

3. Det kan værre nødvendigt at save 8-10 cm af røret for at få det til at være kompatibelt med koblingen. Bemærk at man kan så ikke bruge det gamle koblingssystem længere.

4. Angående fikseringen af koblingen med møtrik og bolt så vil koblingen passe på nogle rør og på andre rør skal man bore et 6 mm hul og dette gøre ligeledes i adapteren. Vær opmærksom på at bore hullet således at trykknappen på adapteren peger ud af så den er let at betjene. Et tip er at bore igennem både indsatsen og røret samtidigt - så er man sikker på at det passer.

5. Herefter kan man fiksere koblingen som beskrevet i 2.

6. Fastgør evt. sikkerhedsbånd.

7. Vær sikker på at alt er skruet ordentligt sammen og at det fungerer gnidningsløst.

8. Er du usikker på det mindste så kontakt vores support på telefon eller mail.

Tilgængelige varianter

30mm

Ingen anmeldelser af dette produkt.