Forlæng levetiden på din RockShox suspension forgaffel ved at vedligeholde den med RockShox Suspension Oil. RockShox’ gaffelolie findes i flere forskellige varianter alt efter hvilke dele på forgaflen,…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Forlæng levetiden på din RockShox suspension forgaffel ved at vedligeholde den med RockShox Suspension Oil. RockShox’ gaffelolie findes i flere forskellige varianter alt efter hvilke dele på forgaflen, der er tale om. RockShox Suspension Oil 5wt er fremstillet til vedligeholdelse af de nederste dele af RockShox forgafler, mens RockShox Suspension Oil 15wt er til de øverste komponenter på deres forgafler. Dog bør ingen af produkterne anvendes til downhill forgafler.

Anvendelse
Du bør anvende gaffelolien, når din forgaffel viser tegn på at være tør og beskidt. Effekten af RockShox Suspension Oil er høj, og der vil hurtigt både ses og mærkes forskel fra før og efter, du har anvendt det. Du vil opleve en hurtigere rebound samt en forbedret funktion af din forgaffel, så den igen har samme effekt, som fra da den var ny.

Der er flere udsatte dele på forgaflen, hvorfor det med fordel kan betale sig at benytte både 5wt og 15wt gaffelolierne, så din forgaffel får hele turen.

Specifikationer

  • RockShox Suspension Oil - Gaffelolie
  • Produkter: 5wt og 15wt
  • Størrelse: 1 liter
  • Velegnet til alle typer af forgafler
  • Sikrer en optimal rebound og forbedret funktion af din affjedring

Kvalitetsniveau
Kvaliteten af RockShox Suspension Oil er ikke til at tage fejl af. Flere forskellige professionelle cykelhold anvender det, og ligeledes har SRAM det som et af deres standard vedligeholdelsesprodukter. Du vil ikke blive skuffet, når du først har vedligeholdt din forgaffel med produkterne fra RockShox for første gang.

Vedligeholdelse
Du bør anvende gaffelolien, når din forgaffel begynder at vise tegn på stivhed, manglende affjedring samt tørhed. Smør lidt af hhv. 5wt og 15wt på de nederste og øverste dele af din forgaffel, og den vil være så god som ny.

Ingen anmeldelser af dette produkt.