En alsidig multiolie kan her fås fra Muc-Off således, at man kan give en ordentlig vedligeholdelse over hele cyklen. Multiolien er lavet med en unik formel, der effektivt sørger for en lav friktion, fugt fo…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 75,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

En alsidig multiolie kan her fås fra Muc-Off således, at man kan give en ordentlig vedligeholdelse over hele cyklen. Multiolien er lavet med en unik formel, der effektivt sørger for en lav friktion, fugt fortrængning og overoliering på de gængse dele. Dermed kan man opnå et beskyttende lag af film med brug af denne multiolie, hvor også en funktionel vandtæthed og anti-korrosiv effekt kan gives til cyklen.

Anvendelse
MO-94 fra Muc-Off giver anledning til mange formål hvor selv en knirkende dør kan ordnes med denne multiolie. Multiolien er ideel til an vende på de små komponenter på cyklen, der gerne skulle være funktionelle og virke problemfrit. Dette gøres blot ved at spraye olien på med den smarte tud.

Specifikationer

  • Indhold: 400 ml.
  • Spraydåse
  • PTFE holdig = Fugt fortrængende
  • Let smørende
  • Danner beskyttende film
  • Løsner fastgroede dele

Kvalitetsniveau
Muc-Off tilbyder brugeren et stort kvalitetsniveau med sine produkter, der sjældent giver anledning til andet end jubel. Produkterne er defineret af unikke formler og solide ingredienser, der giver en ideel til kombination til anvendelse. Dette har ført mange amatører og professionelle til produkterne, hvor den enkelte kunde kan være tilfreds ved køb.

EAN: 5037835932003

Ingen anmeldelser af dette produkt.