En lang beskyttelse mod korrosion og andet skidt kan gives med denne yderst funktionelle fugtdrivende olie fra Muc-Off, hvor alle dele på cyklen kan blive beriget med denne olie. Den fugtdrivende olie benytter sig af un…
Læs mere
Vejl.: 159,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

En lang beskyttelse mod korrosion og andet skidt kan gives med denne yderst funktionelle fugtdrivende olie fra Muc-Off, hvor alle dele på cyklen kan blive beriget med denne olie. Den fugtdrivende olie benytter sig af unikke formler til at kunne give en anti-korrosiv effekt til din El-cykel således, at batterier og andre komponenter kan holdes i top. Olien virker endda på overflader, hvor rust og korrosion allerede er konstateret. Dermed kan et beskyttende lag gives til de gængse overflader, så cyklen forbliver funktionel i op til 12 måneder.

Anvendelse
E-Bike Ultra Corrosion Defence fra Muc-Off giver en optimeret beskyttelse mod korrosion og andet skidt og snavs. Den fugtdrivende olie kan benyttes på alle overflader, hvor olien blot sprayes på den givne overflade, for derefter at blive tørret over med en klud.

Specifikationer

  • Indhold: 485 ml.
  • Langtids virkende
  • Fortrænger fugt
  • Velegnet på batterier, stel, metal, plast og gummi
  • Rust stoppende og opløsende
  • Er også meget velegnet til beskyttelse af andre cykler end el-cykler

Kvalitetsniveau
Muc-Off efterlader ingen i tvivl, når de præsenterer deres kvalitetsstemte produkter til omverdenen. Her er der tale om produkter spændt op med komfort og funktionalitet, hvor unikke formler og solide ingredienser er definerende. Dette har givet anledning til, at amatører og professionelle også har set sig nødsaget til at benytte sig af produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Muc-Off.

EAN: 5037835111200

Ingen anmeldelser af dette produkt.