Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med et par løbestrømper fra Odlo er du sikret åndbarhed og uovertruffen ventilation. Disse strømper giver dig alt, hvad dine fødder har brug for under en løbetur. Strømperne s&o…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med et par løbestrømper fra Odlo er du sikret åndbarhed og uovertruffen ventilation. Disse strømper giver dig alt, hvad dine fødder har brug for under en løbetur. Strømperne sørger for at lede fugten væk og ud af strømperne, og hvis du også har anskaffet dig de korrekte løbesko, vil du opleve, at du får en fantastisk temperatur ved fødderne, således at de ikke bliver hævede eller fugtige på grund af varmen.

Anvendelse
For at opnå maksimal komfort på din løbetur, er det vigtigt at du også køber komfort til dine fødder. Uanset om du løber de korte eller lange ruter, vil dine fødder elske disse løbestrømper. Strømperne er udstyret med reflekterende detaljer, således at du lyser ekstra op i mørket, hvis du løber i knickers eller shorts.

Specifikationer

  • Farve: Mørkegrå
  • Materiale: 98% polyester, 2% elastan
  • Flade søm ved tæerne
  • Reflekterende detaljer
  • Åndbare paneler

Kvalitetsniveau
Du får en virkelig god pasform med disse strømper, og derudover er de også udstyret med flade søm ved tæerne, så de ikke kommer til at sidde at genere eller gnave. Strømperne har ventilerende mesh paneler flere steder på foden, der giver dig en fortrinlig åndbarhed.

Vedligeholdelse
Du kan maskinvaske strømperne ved 40 grader på et skåneprogram. Strømperne tåler ikke at du tørretumbler dem, da dette vil forringe deres elastiske funktion.

Ingen anmeldelser af dette produkt.