Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
GripGrab har med denne Lightweight Sock SL skabt en cykelstrømpe der kan holde til aktivt såval som dagligdags brug. Strømpen er, som navnet antyder, ultra let, men samtidig med en god isoleringsevne, s&ar…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

GripGrab har med denne Lightweight Sock SL skabt en cykelstrømpe der kan holde til aktivt såval som dagligdags brug. Strømpen er, som navnet antyder, ultra let, men samtidig med en god isoleringsevne, så du ikke kommer til at fryse om fødderne.

Anvendelse
Disse cykel-sokker er designet til at være alsidige, så de kan benyttes i en bred vifte af vejrforhold. Merino-ulden gør dem komfortable og varme, mens de åbne mesh-sektioner, sørger for, at dine føder ikke kommer til at svede. Der er strækbar støtte i svangen.

Specifikationer

  • Farve: Grå
  • Materialer: 52% Merino-uld, 22% Polyamid, 21% Polyester, 5% Elastan
  • Mesh-zoner for bedre åndbarhed

Kvalitetsniveau
GripGrab har her leveret en cykelstrømpe, der gør sig godt i al slags vejr. Strømpen kan desuden uden problemer benyttes sammen med et jakkesæt, når du er stået af cyklen. Der er god støtte til svangen og udluftning til dine fødder.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse strømper ved 30 grader. Vi anbefaler, at du bruger et særligt sportsvaskemiddel for at bekæmpe evt. svedlugt.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.