2 anmeldelser
GripGrab har udviklet denne lækre solskærm, som er yderst anvendelig til dig, der løber i både solskin og regn. Solskyggen har et strømlinet og ergonomisk design, som giver dig en god synlighed på vejene. Solskyggen har et pr…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 179,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

GripGrab har udviklet denne lækre solskærm, som er yderst anvendelig til dig, der løber i både solskin og regn. Solskyggen har et strømlinet og ergonomisk design, som giver dig en god synlighed på vejene. Solskyggen har et pre-formet design, der beskytter dig mod sol og regn; og ydermere har den et indbygget svedbånd, som sørger for, at du ikke får sveden løbende ned i hovedet.

Anvendelse
Solskærmen kan anvendes hele året rundt, idet den både skærmer for sol og regn. Ydermere er stoffet selvlysende og reflekterende, og således er du også synlig selv i tusmørke.

Specifikationer

  • Farve: Neongul
  • Materiale: 100% polyester
  • Lav vægt
  • Høj synlighed
  • Justerbar velcrolukning
  • Onesize

Kvalitetsniveau
Solskærmen fra GripGrab er onesize, idet den har en justerbar velcrolukning. Desuden har cap'en en yderst synlig neongul farve, som er med til at øge din synlighed på vejene og stierne. Solskærmen har en lav vægt, som gør, at den bliver behagelig at løbe med, da du næsten ikke mærker, at du har den på.

Vedligeholdelse
Du kan maskinvaske denne cap ved 30 grader. Vi anbefaler at man vasker med lignende farver og eventuelt vasker i en vaskepose, for at skåne den så meget som muligt.

EAN: 5708486112426

13-08-2018
funktionel
16-07-2017
Super! Perfekt til græsslåning i lav sol. :-)