Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne sadelpind kan anvendes til XC- og Trail cykler, hvor det indvendige sadelrør er på 27,2 mm. i diameter. Du får en sadelpind der er produceret i aluminium, og som er yderst nem at montere. AnvendelseS…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne sadelpind kan anvendes til XC- og Trail cykler, hvor det indvendige sadelrør er på 27,2 mm. i diameter. Du får en sadelpind der er produceret i aluminium, og som er yderst nem at montere.

Anvendelse
Sadelpinden kan anvendes til XC brug, det vil sige at den både kan anvendes til All Mountain, Trail og Cross Country. PRO Koryak er udviklet med slæde, hvilket betyder at du kan justere sadlen, så den kan få den vinkel, du ønsker.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Diameter: 27,2 - 30,9 og 31,6mm.
  • Længde: 400 mm.
  • Materiale: Aluminium
  • Off-set: 20 mm.
  • 3D forged 7050 konstruktion

Montering
Denne PRO Koryak sadelpind som er produceret i aluminium, er yderst simpel at montere. Sadelpinden monteres ved hjælp af to bolte, og til dette skal du blot bruge en unbrakonøgle. Sadelpinden er med 20 mm. off-set, hvilket betyder at monteringsdelen er rykket 20 mm. tilbage i forhold til centeret af sadelpindsrøret.

Kvalitetsniveau
Sadelpinden er fremstillet i 3D Forged 7050 aluminium, hvilket betyder at du får en sadelpind, der tåler høj belastning og også sagtens tåler kørsel på ujævne underlag. Du får en stærk sadelpind med en fremragende stivhed.

Ingen anmeldelser af dette produkt.