Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en sadelpind der kan anvendes til XC- og trailcykler, med et indvendigt saddelrør på enten 27,2, 30,9 eller 31,6mm i diameter (vælg den rette størrelse i størrelsesmenuen). Sa…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Her får du en sadelpind der kan anvendes til XC- og trailcykler, med et indvendigt saddelrør på enten 27,2, 30,9 eller 31,6mm i diameter (vælg den rette størrelse i størrelsesmenuen). Sadelpinden er lavet i aluminium, og kan monteres uden noget besvær.

Anvendelse
Denne Koryak-sadelpind kan anvendes til XC-brug, det vil sige at den både kan anvendes til All Mountain, Trail og Cross Country. PRO Koryak er udviklet med slæde, hvilket betyder, at du kan justere sadlen, så den kan få lige den vinkel, du ønsker.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Diameter: 27,2 - 30,9 og 31,6mm.
  • Længde: 400 mm.
  • Materiale: Aluminium
  • Off-set: 0 mm.
  • 3D forged 7050 konstruktion

Montering
Denne PRO Koryak sadelpind i aluminium, er yderst simpel at montere. Sadelpinden monteres let ved hjælp af to bolte, og du skal blot bruge en unbrakonøgle til monteringen. Sadelpinden er med 0 mm. off-set, hvilket betyder at monteringsdelen er lige over centeret af sadelpindsrøret.

Kvalitetsniveau
Sadelpinden er fremstillet i 3D Forged 7050 aluminium, hvilket betyder at du får en sadelpind, der tåler høj belastning og også sagtens tåler kørsel på ujævne underlag. Du får en stærk sadelpind med en fremragende stivhed.

Ingen anmeldelser af dette produkt.