Med denne InterLock sadelpind får du meget mere end bare en sadelpind. Den innovative producent InterLock har nemlig udviklet sadelpinden med en indbygget wire, hvilket gør, at du har større mulighed for a…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt fra kr. 299,-
'

Med denne InterLock sadelpind får du meget mere end bare en sadelpind. Den innovative producent InterLock har nemlig udviklet sadelpinden med en indbygget wire, hvilket gør, at du har større mulighed for at undgå cykeltyveri.

Anvendelse
Denne sorte InterLock sadelpind med wirelås kan bruges både til cykling i by eller mountainbike. Sadelpinden er udviklet med slæde, som passer til bespænding omkring understellet på sadler med runde rør. Ved at justere slæden vil sadlen få den vinkel, du ønsker at sidde i.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 620 gram
  • Indbygget wirelås med 2 nøgler
  • Total længde på kabelwire: 90 cm
  • Længde: 300 mm
  • Vandafvisende
  • Materiale: 3D Forged 6061 Aluminium
  • Justerbar slæde

Montering
InterLock sadelpinden er som mange andre almindelige sadelpinde simpel at montere. For at montere sadelpinden skal du blot bruge en unbraconøgle, som ikke følger med til sadelpinden. Vi anbefaler, at den del af sadelpinden, som sidder i stellet bliver smurt med fedt. Monteres sadelpinden i et carbon stel, bør der i stedet anvendes en egnet monteringspasta.

Sikkerhed og kvalitet
Rent sikkerhedsmæssigt er denne sadelpind med indbygget wirelås rigtig god, fordi du med denne InterLock har mulighed for også er sikre din sadel og sadelpind. Sadelpinden er udviklet i 3D Forged 6061 Aluminium, og giver dermed en fremragende styrke og stivhed.

Vedligeholdelse
Sadelpinden kræver minimal vedligeholdelse, men vi anbefaler dog, at du afmonterer sadelpinden hver halve år, og smører sadelpinden med fedt. Dermed undgår du, at sadelpinden gror fast i rammen på cyklen.

10-05-2019
god ide
03-12-2018
Smart lock gemt under saddlepind.. man skal bare huske nøglen..
13-10-2017
Jeg købte denne lås fordi jeg var træt af at almindelige låse begynder at klapre for meget når man kører over ujævnheder i vejen. Umiddelbart løste den ikke problemet da enden af Wiren er en aluminiumsring der også giver masser af lyd fra sig når den rammer stellet under kørsel. Jeg har løst det med at sætte en plastikpose om ringen. Produktet kunne forbedres ved at overtrække aluringen med plastik ligesom selve wiren. Den vejer mindre end en almindelig lås men kan nemt brydes op med en wiresaks, så den kan kun anvendes som supplement til at sikre sadelen. Bemærk at pinden er bredere i toppen så sadelen kan ikke komme lige så langt ned som en almindelig sadelpind.
30-01-2017
Super smart. Min kone er meget glad for den. Dog rasler de to wire-ender inde i sadelpinden, men jeg satser på at det kan klarer med to kraftide elastikker - et om hver wire-ende.