Schwalbe Winter pigdæk er af en fremragende kvalitet, og det helt rigtige valg for at undgå, at cyklen glider rundt i vinter halvåret. Du kan naturligvis også køre på pigdækkene selvom der i en periode ikke er sne eller glatt…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 185,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Schwalbe Winter pigdæk er af en fremragende kvalitet, og det helt rigtige valg for at undgå, at cyklen glider rundt i vinter halvåret. Du kan naturligvis også køre på pigdækkene selvom der i en periode ikke er sne eller glatte veje. Efter vinteren bør du skifte til almindelige dæk igen. Dækket er med Kevlar-Guard punkteringsbeskyttelse og refleks på siderne.

Anvendelse
Bemærk at disse pigdæk skal køres til de første ca. 40 km. og dette skal gøres på et hårdt underlag, hvor der ikke bør bremses og accelereres kraftigt, da piggene først lige skal sætte sig ordentlig i dækkene

Specifikationer

  • Dæk størrelse 700 x 35c (ETRTO 35-622)
  • Vægt ca. 870 gram
  • Dækket er med 50 EPI
  • Dækket er med 120 pigge.
  • Anbefalet dæktryk på normal vej: 2,5 - 6 BAR eller 35 - 85 PSI

Montering
Monteringsguide kan du hente her.

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du samligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 2,5 - 6 BAR eller 35 - 85 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495825900

Ingen anmeldelser af dette produkt.