Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Hvorfor kan man ikke tage et af de mest populære dæk på markedet og gøre det endnu bedre? Sådan tænkte folkene hos Schwalbe, da de opdaterede deres populære Road Cruiser Kevlar-Guard…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Hvorfor kan man ikke tage et af de mest populære dæk på markedet og gøre det endnu bedre? Sådan tænkte folkene hos Schwalbe, da de opdaterede deres populære Road Cruiser Kevlar-Guard Tråddæk ved at gøre det miljøvenligt. Uden at gå på kompromis med den høje kvalitet du kender fra Schwalbe, valgte de at benytte genbrugsmaterialer i produktionen. Resultatet er et dæk der er lige så godt, hvis ikke bedre, end dets forgænger, men langt mere miljøvenligt. Road Cruiser har naturligvis stadig alle de detaljer som vi elskede forgængeren for, som f.eks. Kevlar-Guard punkteringsbeskyttelse.

Anvendelse
Hvad end du skal køre på asfalt, fliser eller brosten er dette et rigtig godt dæk til gadebrug på hårde underlag.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Størrelse: 700 x 35c (37-622)
  • Dæktype: Tråddæk
  • Kevlar-Guard punkteringsbeskyttelse
  • 50 EPI
  • Anbefalet dæktryk: 2,5 BAR(35 PSI) og max 4,5 BAR(65 PSI).

Montering
Monteringsguide kan du hente her.

Kvalitetsniveau
Disse dæk er utrolig nemme at montere, og de sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal. Efter opdateringen indgår der nu et særligt gummi kaldet Green Compound i produktionen af Road Cruiser-dækket. Materialet består af genbrugsmaterialer, bl.a. kasserede cykeldæk, der var med til at gøre Road Cruiser til vinder af Eurobikes grønne pris 2017.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 2,5 BAR(35 PSI) og max 4,5 BAR(65 PSI). Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

 

 

19-03-2019
Det bestildte var ok og en hurtig levering