Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Schwalbe leverer her et dynamisk Marathon GT tråddæk, som tilbyder ekstra komfort. Dækkets mønster er med til at skjule den indbyggede DualGuard punkteringsbeskyttelse, der giver dit dæk et ekst…
Læs mere
Vejl.: 269,00
DKK 189,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Schwalbe leverer her et dynamisk Marathon GT tråddæk, som tilbyder ekstra komfort. Dækkets mønster er med til at skjule den indbyggede DualGuard punkteringsbeskyttelse, der giver dit dæk et ekstra forsvar mod punkteringer og snitskader. Cykeldækket har Twin dæksider, og er lavet med en Endurance gummiblanding, der sikrer dig god holdbarhed.

Anvendelse
Schwalbe Marathon GT Tråddækket er et glimrende valg til hverdagscykling på almindelige cykler og citybikes. Tråddækket passer til cykler med 700x35c hjul, og egner sig utroligt godt til hårde underlag som asfalt og fliser.

Specifikationer

  • Schwalbe Marathon GT Tour tråddæk
  • Størrelse: 700 x 35c (37-622)
  • Vægt: 765 gram
  • Farve: Sort med refleks på siderne
  • Dæktryk 4,0-6,0 BAR / 55-85 PSI
  • Endurance gummiblanding
  • Twin dæksider, som er med et ekstra gummilag på dæksiderne, som beskytter mod snitskader og sikrer en ensartet farvning
  • 67 EPI - Ender pr. tomme. Jo større dette tal er, jo bedre kvalitet er dækket

Montering
Monteringsvejledningen finder du her

Kvalitetsniveau
Schwalbe Marathon GT Tråddækket er nem at montere, og sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 4,0 - 6,0 BAR/55- 85 PSI. Det er vigtigt at dækket er pumpet indenfor det dæktryk som der er angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

16-08-2019