Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Dette Schwalbe Marathon Green Guard dæk er opbygget med en Endurance gummiblanding, en Greenguard punkteringsbeskyttelse samt en Twin Skin karkasse. Disse tre specifikationer er med til at give dig et dæk i en god…
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette Schwalbe Marathon Green Guard dæk er opbygget med en Endurance gummiblanding, en Greenguard punkteringsbeskyttelse samt en Twin Skin karkasse. Disse tre specifikationer er med til at give dig et dæk i en god, robust og slidstærk kvalitet.

Anvendelse
Vi anbefalerm, at man anvender dette dæk til cykler med 28x 1 1/2" hjul, som primært sidder på turistcykler, retro- og shoppingcykler. Enhver cyklist ønsker naturligvis et dæk, hvor man undgår for mange punkterringer, og med dette dæk køber du dig en rigtig god løsning, for at slippe for punkteringer, idet dækket er udstyret med et 3 mm. beskyttelsesindlæg. Dette indlæg beskytter naturligvis mod punktering, og samtidig er det smidigt og behageligt at køre på, i modsætning til dæk med 5 mm. punkteringsbeskyttelse. 

Specifikationer

  • Farve: Sort med refleks sider
  • Vægt: 830 gram
  • Størrelse 28x 1 1/2 (40-635)
  • Dæktype: Tråddæk
  • 3mm Green Guard punkteringsbskyttelse
  • Endurance gummiblanding, som er den mest robuste og slidstærke gummiblanding
  • Karkasse: Twin dæksider, som er med et ekstra gummilag på dæksiderne, som beskytter mod snitskader og sikrer en ensartet farvning
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. Jo større dette tal er jo bedre kvalitet er dækket
  • Dæk tryk: 3,5 - 6,0 BAR/50 - 85 PSI

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Marathon Green Guard dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 3,5 - 6,0 BAR/50 - 85 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

 

29-11-2018