5 anmeldelser
Schwalbe Marathon med GreenGuard punkteringsbeskyttelse, refleks på dæksiderne og Schwalbes Endurance gummiblanding som giver en lang holdbarhed. Dækket har gode All Round køreegenskaber. Kombinatione…
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 189,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Schwalbe Marathon med GreenGuard punkteringsbeskyttelse, refleks på dæksiderne og Schwalbes Endurance gummiblanding som giver en lang holdbarhed. Dækket har gode All Round køreegenskaber. Kombinationen af GreenGuard og 67 EPI karkasser giver en fremragende beskyttelse og høj smidighed.

Anvendelse
Anvendes primært til daglig cykling på hård underlag, asfalt og fliser og er beregnet til almindelige cykler som City Bike og Tour cykler.

Specifikationer

  • Schwalbe Marathon cykeldæk
  • Størrelse 27 x 1 1/4 (32-630)
  • GreenGuard punkteringsbskyttelse
  • Farve: Sort med refleks på dæksiderne
  • Twin dæksider, som er med et ekstra gummilag på dæksiderne, som beskytter mod snitskader og sikrer en ensartet farvning
  • Dæk tryk 4,5 - 6,5 BAR - 65 - 95 PSI
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. Jo større dette tal er jo bedre kvalitet er dækket
  • Vægt 660 gram

Montering
Monteringsguide kan du hente her.

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

 

 

EAN: 4026495627818

19-02-2019
Fik hjælp til at bestille det rigtige dæk ud fra en valgt fælg. Det modtagne dæk passede ikke til fælgen. Jeg fik en god service efterfølgende med gratis rerurnering
09-03-2017
Levering dagen efter bestillingen og de bestilte vare lever op til forventningerne
22-09-2014
Et forholdsvis 'højt' dæk - check om det kan være det for skærmene - måtte selv afkorte et par bolte på min gamle Nishiki Master. Men super super godt dæk! Meget stabilt, helt 'rundt, sidder perfekt på fælgen, kan pumpes stenhårdt uden at blive ukomfortabelt at køre på. Gummi i høj kvalitet - tror det et slidstærkt.
31-03-2014
Helt i top dæk
04-09-2013
Fint dæk at køre på. Det er dog lidt følsomt over for højt dæktryk, hvor det gerne kravle op over fælgkanten. Jeg anbefaler at køre med 1 bar under det angivne maxtryk..