1 anmeldelser
Schwalbe Marathon Green Guard dæk er skabt i en Endurance gummiblanding, med en GreenGuard punkteringsbeskyttelse samt en Twin Skin karkasse med reflekssider på begge sider. Anvendelse Du kan anvende dette Marathon Green Gua…
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 189,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Schwalbe Marathon Green Guard dæk er skabt i en Endurance gummiblanding, med en GreenGuard punkteringsbeskyttelse samt en Twin Skin karkasse med reflekssider på begge sider.

Anvendelse 
Du kan anvende dette Marathon Green Guard dæk til mountainbike cykler med 26" hjul, hvis du eksempelvis ønsker at anvende cyklen til bykørsel eller kørsel på et hårdt underlag. Hvis du, som mange andre, er træt af at punktere, så er dette cykeldæk en god løsning, da den har et 3 mm. tyk beskyttelsesindlæg. Dette GreenGuard beskyttellsesindlæg beskytter mod punktering og er stadigvæk er rimeligt smidigt samtidig med, at det virker behageligt at køre på; modsat dæk med en 5 mm. punkteringsbeskyttelse, som er væsentligt mere stive og med mindre komfortable. Ydermere er dækket produceret i en Endurance gummiblanding, som er den mest robuste og slidstærke gummiblanding; og så har dækket også Twin dæksider, som er et ekstra gummilag på dæksiderne, der beskytter mod snitskader.

Specifikationer

  • Farve: Sort med refleks sider
  • Vægt: 875 gram
  • Størrelse 26x1,75 (47-559)
  • Dæktype: Tråddæk
  • 3mm Green Guard punkteringsbskyttelse
  • Endurance gummiblanding
  • Karkasse: Twin dæksider
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. 
  • Dæk tryk: 3,0 - 5,0 BAR/45 - 70 PSI

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Marathon Green Guard dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 3,0 - 5,0 BAR/45 - 70 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

 

EAN: 4026495627290

13-08-2018