Med Energizer Plus har Schwalbe konstrueret et tråddæk der er særligt velegnet til at klare de ekstra belastninger elcykler udsætter dæk for. Dækket er naturligvis også fremragende p&…
Læs mere
Tilbudet udløber 25-11-2020
Vejl.: 219,00 Før 179,00
DKK 161,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Energizer Plus har Schwalbe konstrueret et tråddæk der er særligt velegnet til at klare de ekstra belastninger elcykler udsætter dæk for. Dækket er naturligvis også fremragende på almindelige cykler med sin dynamiske turprofil med fladt mønster midtpå og et stærkt diamantmønster ud mod siderne af dækket. Du får et dæk der ruller let på vejen og har et sikkert vejgreb - også når underlagt er løst.
Gummiblandingen Addix E-Compound er optimeret til maksimal slidstyrke, lav rullemodstand og et effektivt vejgreb. Dækket har en 3mm GreenGuard punkteringsbeskyttelse, så risikoen for uheld er minimal. Derudover er der reflekser på dæksiderne. Kombinationen af SmartGuard og 67 EPI karkasser giver en fremragende beskyttelse og samtidig et smidigt cykeldæk.

Anvendelse
Energizer Plus benyttes hovedsageligt af pendler-cyklister, der kører på et hårdt underlag som f.eks. asfalt eller fliser på vej til og fra arbejde eller skole. Dækket er designet til at blive anvendt på almindelige voksencykler samt elcykler med 28" hjul. Vægter du slidstyrke og en god punkteringsbeskyttelse højt, så er dette cykeldæk det helt rigtige valg for dig.

Specifikationer

  • Farve: Sort med refleks på dæksiderne
  • Størrelse: 28x2,00 (50-622)
  • Dæktryk: 2,5 - 4,5 BAR/35 - 65 PSI
  • Vægt: 1080 g.
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender per tomme
  • Addix E-Compound gummiblanding
  • 3mm GreenGuard punkteringsbskyttelse
  • Godkendt til elcykler 50 km/t
  • ECE-R75 godkendt
  • Twin dæksider, som er med et ekstra gummilag på dæksiderne, der beskytter mod snitskader

Montering
Se monteringsguide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Energizer Plus dæk er utrolig nemme at montere, og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dette betyder, at du skal gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Det er vigtigt, at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt omtrent hver 10. dag.

 

EAN: 4026495843737

Ingen anmeldelser af dette produkt.