Schwalbe har designet dette holdbare Energizer Plus tråddæk særligt til el-cykler, men dækket kan naturligvis også benyttes på almindelige cykler. Takket være Energizer Plus dækkets dynamiske turprofil med fladt dækmønster på…
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 179,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Schwalbe har designet dette holdbare Energizer Plus tråddæk særligt til el-cykler, men dækket kan naturligvis også benyttes på almindelige cykler. Takket være Energizer Plus dækkets dynamiske turprofil med fladt dækmønster på midten og et stærkt diamantmønster mod siderne, ruller dækket let på vejen men har samtidig et sikkert vejgreb - også på løst underlag.
Addix E-Compound gummiblandingen er optimmeret til give dig maksimal slidstyrke, en lav rullemodstand og et effektivt vejgreb, også når du kører med høj hastighed på en el-cykel. Dækket er forsynet med en 3mm tyk GreenGuard dækbeskyttelse, hvilket giver dig en minimal punkteringsrisiko. Ydermere er der reflekser på dæksiderne. Kombinationen af SmartGuard og 67 EPI karkasser giver en fremragende beskyttelse og smidighed.

Anvendelse
Energizer Plus anvendes primært til daglig cykling på et hårdt underlag, asfalt og fliser. Dækket er beregnet til almindelige voksne cykler samt elcykler med 28" hjul. Hvis du vægter slidstyrke og god punkteringsbeskyttelse, så er dette cykeldæk det helt rigtige valg.

Specifikationer

  • Farve: Sort med refleks på dæksiderne
  • Størrelse: 28x1,75 (47-622)
  • Dæktryk: 3,0 - 5,0 BAR/45 - 70 PSI
  • Vægt: 980 g.
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender per tomme
  • Addix E-Compound gummiblanding
  • 3mm GreenGuard punkteringsbskyttelse
  • Godkendt til elcykler 50 km/t
  • ECE-R75 godkendt
  • Twin dæksider, som er med et ekstra gummilag på dæksiderne, der beskytter mod snitskader

Montering
Se monteringsguide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Energizer Plus dæk er utrolig nemme at montere, og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dette betyder, at du skal gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Det er vigtigt, at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt omtrent hver 10. dag.

 

EAN: 4026495843690

Ingen anmeldelser af dette produkt.