2 anmeldelser
Du får her et Schwalbe Delta Cruiser Plus-dæk, der er en opgraderet og forbedret version af det almindelige Delta Cruiser dæk fra Schwalbe. Denne opdaterede version  har 3 mm. PunctureGuard punkteringsbeskyttelse, Twin dæksid…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Du får her et Schwalbe Delta Cruiser Plus-dæk, der er en opgraderet og forbedret version af det almindelige Delta Cruiser dæk fra Schwalbe. Denne opdaterede version  har 3 mm. PunctureGuard punkteringsbeskyttelse, Twin dæksider for bedre beskyttelse mod snitskader, og så er det blevet lavet af en SBC-gummiblanding. Resultatet er et dæk med gode køreegenskaber og høj komfort.

Anvendelse
Delta Cruiser Plus anvendes, ligesom sin forgænger, primært til daglig cykling på hårde underlag såsom asfalt og fliser. Dækket er et solidt valg til almindelige City Bikes, trekking bikes og shoppingcykler. Er du, ligesom de fleste, træt af at punktere, så er dette cykeldæk en god løsning med dets 3 mm tykke beskyttelsesindlæg. Indlægget beskytter mod punktering samtidig med at dækket forbliver rimeligt smidigt. Dæk med denne type punkteringsbeskyttelse er mere behagelige at køre på sammenlignet med dæk med 5 mm punkteringsbeskyttelse - der ofte er væsentligt mere stive og derfor mindre komfortable.

Specifikationer

  • Farve: Sort med refleks sider
  • Vægt: 995 gram
  • Størrelse 28x1,75 (47-622)
  • Dæktype: Tråddæk
  • 3mm Puncture Guard punkteringsbskyttelse
  • SBC Basic Compound gummiblanding
  • Karkasse: Twin dæksider,
  • 50 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme.
  • Dæk tryk 3,0 - 5,0 BAR/45 - 70 PSI

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Delta Cruiser Plus dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler at holde et korrekt dæktryk som giver længere levetid på dækket, sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495780841

08-07-2019
fuldt ud tilfreds, hurtig ekspedition og levering. God oplevelse.
20-01-2019