Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne klingeboltsmåler fra ParkTool gør det nemt og hurtigt for dig at måle boltenes cirkeldiatmeter på dine kranksæts klinger. Som med andre varer fra ParkTool er der tale om værktø…
Læs mere
Vejl.: 439,00
DKK 329,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne klingeboltsmåler fra ParkTool gør det nemt og hurtigt for dig at måle boltenes cirkeldiatmeter på dine kranksæts klinger. Som med andre varer fra ParkTool er der tale om værktøj af professionel kvalitet.

Anvendelse
Dette værktøj er beregnet til måling af bolt-cirkel-diameteren på klinger til kranksæt og passer til udmåling af både 4 og 5 bolthuls klinger. Værktøjet er fremstillet af anodiseret aluminium og er lasergraveret. 
Placer blot denne i to ved siden af hinanden bolt huller i kranksættet og derefter kan du aflæse hvilket mål du skal bruge på klingerne.

Specifikationer

  • Klingeboltmåler
  • Passer til både 4 og 5 huls klinger
  • Lasergraveret
  • Anodiseret aluminium

Kvalitetsniveau
Park Tool er kendt for deres fremragende kvalitet og Park Tool er det foretrukne værktøj på de professionelle værksteder. Med Park Tool værktøj bliver cykelreparationer bare lettere da funktionaliteten er unik og ergonomien er perfekt, desuden har Park Tool værktøj en lang levetid.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.