Dette Atredo aftrækkersæt består af en aftrækker med styr og en frikansholder med kæde. Værktøjet er udviklet til at demontere kasetter fra Shimano og Sram, hvor værktøj…
Læs mere
DKK 165,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Dette Atredo aftrækkersæt består af en aftrækker med styr og en frikansholder med kæde. Værktøjet er udviklet til at demontere kasetter fra Shimano og Sram, hvor værktøjet bruges til at løsne låseringen på kasetten.
Det ene værktøj bruges til at holde kassetten, mens den anden bruges til at holde låseringen.

Anvendelse
Frikransholder med kæde, anvendes når du løsner låseringen på kassetten. Den skal samtidig holdes på plads, så kassetten ikke løber rundt. Kæden på holderen fikserer kassetten. Aftrækker med styr anvendes når du skal løsne låseringen. Det ergonomiske håndtag giver dig et godt greb mens du arbejder.

Specifikationer:

  • 2 stk. Værktøj. En aftrækker og en frikransholder
  • Længde frikransholder: 28 cm
  • Længde aftrækker: 23 cm
  • Håndtag: sorte med 16 cm grebslængde
  • Materiale: Stål og pvc plast
  • Ergonomisk greb

Kvalitetsniveau
Ved køb af dette produkt fra Atredo, får du et prisbilligt produkt, som er i god kvalitet til prisen - value for money.

Vedligeholdelsesguide
Værktøjet kræver ikke nogen former for vedligeholdelse. Det er dog altid en god ide at sørge for at holde værktøjet rent og fri for skidt.

 

 

 

 

 

Denne frikransholder med kæde fra Atredo gør arbejdet med at demontere en kassette lettere. Når du løsner låseringen på kassetten, kan dette stykke værktøj bruges til at holde kassetten på plads, så den ikke løber med rundt, når du drejer kontra. Håndtaget med riflet gumme-belægning gør det let at holde fast på værktøjet, mens du arbejder.

 

 

EAN: 5712934004591

Ingen anmeldelser af dette produkt.