Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
Smart cykelkurv i pileflet fra den tyske producent KLICKfix. Den er flettet i kraftigt ægte piletræ og kurvens stabilitet er sikret gennem en meget diskret stålramme. Kvaliteten er blandt den bedste på…
Læs mere
Vejl.: 449,00
DKK 359,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Smart cykelkurv i pileflet fra den tyske producent KLICKfix. Den er flettet i kraftigt ægte piletræ og kurvens stabilitet er sikret gennem en meget diskret stålramme. Kvaliteten er blandt den bedste på markedet, men derfor bør man stadig huske på, at der er tale om naturmateriale og en længere levetid sikres, hvis kurven tages med inden døre. Kurven er ideel til indkøb, fordi kurven har hank, og samtidig fordi kurven let kan af- og påmonteres direkte på din cykel.

Anvendelse
Denne flotte cykelkurv i pileflet kan være med til at give en god oplevelse på cyklen, hvor transport og opbevaring af sine sager bliver lettere. Cykelkurven kan anvendes på de fleste cykler,, hvor en adapter til klikmontering allerede er monteret.

Specifikationer

  • Dimensioner: 40x30x31 cm.
  • Kan indeholde ca. 18 liter
  • Vægt: ca. 1250 gram.
  • Max belastning: 7 kg

Montering
Montering og afmonteringen af kurven foregår som en leg via KLICKfix's meget anerkendte og roste kliksystem. Selve montering- og klikmekanismen følger IKKE med, den skal købes seperat. Der kan købes en både med og uden nøgle. Se under anbefalede varer til højre.

Kvalitetsniveau
KLICKfix viser vejen frem med deres produkter, hvor kvalitet er essentielt i produkterne. Her emmer produkterne af komfort og funktionalitet, hvilket kommer til udtryk ved solide valg af materialer og innovative teknologier. Kundens behov og mangler på cykler kommer derved i centrum, så man kan stå med et kvalitetsprodukt i hænderne.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse kan blot opretholdes ved, at man tørrer cykelkurven over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

16-01-2016
er rigtig, rigtig glad for den :-)
05-08-2014
Rigtig god kurv til min hund (ruhåret fox) - sidder rigtig godt på min MTB ved hjælp af oversize beslagene. Der er masse af afstand ned til forhjulet så ingen problemer med at den ramme noget som helst af cyklen. Dog, da der er tale om pileflet er der små skarpe kanter der stikker - men dette løses nemt ved et fleece tæppe.
31-01-2014
Jeg var godt tilfreds med, at varen kunne sendes lige til Fyn - alletiders! Min datter er meget glad for cykelkurven i pileflet!