Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Utrolig flot Klickfix Reisenthel cykeltaske, der har en smuk kombination af forskellige mønstre. Cykeltasken har en volumen på 15 liter, hvorfor du kan fylde den op med mange forskellige ting, samt lukke den i to…
Læs mere
Tilbudet udløber 17-11-2019
Vejl.: 599,00 Før 469,00
DKK 439,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Utrolig flot Klickfix Reisenthel cykeltaske, der har en smuk kombination af forskellige mønstre. Cykeltasken har en volumen på 15 liter, hvorfor du kan fylde den op med mange forskellige ting, samt lukke den i toppen.

Anvendelse
Denne cykeltaske er både flot, holdbar og yderst funktionel. Der er påmonteret et beslag på tasken, så den hurtigt kan af- og påmonteres på din cykel, hvis du skal en tur ind til byen og shoppe eller handle ind.

Specifikationer

  • Farve: Mønstret
  • Indhold: 15 liter
  • Størrelse: 35 x 28 x 26
  • Maks belastning: 5 kg
  • Bærehank
  • Afstivet bund
  • Obs. Styradapteren skal købes separat

Montering
Monteringen af denne kræver blot, at man har tilkøbt og påmonteret en styradapter. Dermed kan nemt og komfortabelt af- og påmontere cykeltasken.

Kvalitetsniveau
Denne Klickfix cykeltaske er fremstillet i stærke materialer, hvortil bunden er afstivet. Dette gør den meget solid og stærk, så du kan fylde den op med diverse indkøbsposer og andre ejendele. Cykeltasken kan tåle en maksimal belastning på 5 kg. Dertil kan den lukkes i toppen, så dine varer ikke falder ud, når du cykler.

Vedligeholdelse
Cykeltasken er nærmest vedligeholdelsesfri, hvor du nemt kan tørre den over med en våd klud, hvis den skulle være blevet beskidt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.