Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med en Klickfix cykelkiste får du en smart cykelkurv i et unikt design, som ikke ses mange steder. Cykelkisten er beregnet til montering på cyklens styr, og til dette formål skal der anvendes en styradapter …
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 479,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med en Klickfix cykelkiste får du en smart cykelkurv i et unikt design, som ikke ses mange steder. Cykelkisten er beregnet til montering på cyklens styr, og til dette formål skal der anvendes en styradapter som skal købes separat, denne findes naturligvis i shoppen. Cykelkurven/kisten er udviklet i samarbejde med Werkhaus, som er kendt for deres patenterede og unikke samlesystem, dette betyder også at du kan samle kisten uden brug af værktøj. Kisten er designet i et vandtæt birketræs-materiale, som er dyrket i økologiske skove. Birketræet er betrukket med et elastisk materiale, som har et fedt sortmønstret udtryk.

Anvendelse
Du kan anvende cykelkisten på alle cykler, hvor der er en frihøjde fra styret og ned til forhjulet på mindst 15 cm. Desuden kan den kombineres med andre typer tasker og cykelkurve som anvender samme styradapter, hvilket giver cyklisten mange valgmuligheder for transport. Klickfix cykelkisten har et firkantet design, som giver den en god volumen, og dermed mange transportmuligheder. Kisten kan klare en maksbelastning på op til 3 kg.

Specifikationer

  • 10 liter volumen
  • Maksimum belastning 3 kg.
  • Længde fremadrettet 22,5 cm.
  • Bredde 31 cm.
  • Højde 22 cm.
  • Vægt: 1030 gram
  • Farve: Sort mønstret træ

Montering
Cykelkisten monteres nemt uden brug af værktøj, der skal dog anvendes værktøj til montering af styradapteren. Styradapteren findes i en universal udgave med beslag til styr fra 22 mm. og op til 31,8 mm. i diameter. Du kan finde denne under anbefalede produkter.

Kvalitetsniveau
Denne Klickfix cykelkiste er et topprodukt og er produceret i samarbejde med Werkhous, hvor der er udviklet i alt 2 typer cykelkister, et til foran og et til bag på cyklen.

Vedligeholdelse
Man kan blot vælge at tørre cykelkisten over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.