Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Klickfix cykelkiste skal monteres på cyklens styr. Til dette formål skal der anvendes en styradapter, som skal købes separat, denne har vi naturligvis også i shoppen. Klickfix har udviklet denne…
Læs mere
Vejl.: 529,00
DKK 429,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne Klickfix cykelkiste skal monteres på cyklens styr. Til dette formål skal der anvendes en styradapter, som skal købes separat, denne har vi naturligvis også i shoppen. Klickfix har udviklet denne i samarbejde med Werkhaus, som er kendt for deres patenterede og unikke samlesystem. Cykelkurven er produceret i et vandtæt birketræs-materiale, som er dyrket i økologiske skove. Birketræet er betrukket med et elastisk materiale, som har en lækker naturfarvet, der vil give dig et guldendt udtryk på din cykel.

Anvendelse
Denne cykelkiste kan anvendes på alle cykler, hvor der er en frihøjde fra styret og ned til forhjulet på mindst 15 cm. Desuden kan den kombineres med andre typer tasker og cykelkurve, som anvender samme styradapter, hvilket giver cyklisten mange valgmuligheder for transport. Klickfix cykelkurven har en firkantet udformning, og den passer perfekt til mindre transportopgaver på cyklen. Cykelkisten kan tåle en maksimal belastning på 3 kg., og dermed har du mulighed for at medbringe både indkøbsposer, shoppingtasker, det mest nødvendige eller blot et par småting.

Specifikationer

  • 10 liter volumen
  • Maksimum belastning: 3 kg.
  • Længde fremadrettet: 22,5 cm.
  • Bredde: 31 cm.
  • Højde: 22 cm.
  • Vægt: 1030 gram
  • Farve: Natur træ

Montering
Cykelkisten monteres nemt uden brug af værktøj, der skal dog anvendes værktøj til montering af styradapteren. Styradapteren findes i en universal udgave med beslag til styr fra 22 mm. og op til 31,8 mm. i diameter. Du kan finde denne under anbefalede produkter. Selve kisten sættes sammen uden brug af værktøj.

Kvalitetsniveau
Denne Klickfix cykelkiste er et topprodukt, og den er produceret i samarbejde med Werkhous hvor der er udviklet i alt 2 typer cykelkister, herunder en til frontmontering samt en til bagagebæreren.

Vedligeholdelse
Her kan man blot vælge at tørre cykelkisten over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.