Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne Klickfix Lamello mini 18 L cykelkurv er yderst funktionel. Den har en stor volumen, hvorfor du har plads til det meste, når du skal på farten. Dertil er den fremstillet i flot sort kunststof, som gør …
Læs mere
Vejl.: 449,00
DKK 259,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne Klickfix Lamello mini 18 L cykelkurv er yderst funktionel. Den har en stor volumen, hvorfor du har plads til det meste, når du skal på farten. Dertil er den fremstillet i flot sort kunststof, som gør den rigtig flot og tidløs at se på.

Anvendelse
Klickfix Lamello cykelkurven skal sidde på din cykels styr, hvor den nemt kan af- og påmonteres, hvis du skal have fyldt kurven med forskellige varer eller shoppingposer. Det sorte kunststof er også yderst slidstærkt, hvorfor cykelkurven kan holde til det meste.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Indhold: 18 liter
  • Størrelse: 39 x 28 x 28
  • Maks belastning: 7 kg
  • Bærehank
  • Obs. Styradapteren skal købes separat

Montering
Monteringen af denne foregår under de forhold, at man allerede har tilkøbt en styradapter fra KLICKfix således, at en eventuel på- og afmontering kan give komfort til brugeren.

Kvalitetsniveau
Cykelkurven er velegnet til din cykeltur, hvis du skal have en større picnickurv med i skoven eller blot have handlet madvarer eller andet ind. Tasken har en stor volumen, og den kan samtidig holde til hele 7 kg, hvorfor du kan fylde den godt ud uden, at den vil gå i stykker. Endeligt er der monteret et behageligt håndtag, som gør den dejlig at gå med.

Vedligeholdelse
Klickfix Lamello cykeltasken kræver ingen særlig vedligeholdelse, da den kan tåle det meste vejr, og kunststoffet ikke ruster.

27-05-2018
Dejlig rummelig og forholdsvis let kurv. Og så kan den ikke ruste!!