Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med en Klickfix cykelkurv får du en cykelkurv, der er udført i et elegant design, og som er fremstillet i aluminium. Du kan kombinere kurven med øvrige KlickFix produkter der, lige som denne, monteres med …
Læs mere
Tilbudet udløber 17-11-2019
Vejl.: 629,00 Før 489,00
DKK 469,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med en Klickfix cykelkurv får du en cykelkurv, der er udført i et elegant design, og som er fremstillet i aluminium. Du kan kombinere kurven med øvrige KlickFix produkter der, lige som denne, monteres med et KlickFix styrbeslag. Cykelkurven har mange anvendelsesmuligheder, idet den kan tages af beslaget.

Anvendelse
Denne kurv kan anvendes sammen med de fleste cykeltyper indenfor kategorien city- eller shoppingcykler. Du får mange muligheder, når du køber en Klickfix cykelkurv afhængig af hvilken type transport, du har brug for. Kurven er super smart at bruge til indkøbsposer, tasker, og andre genstande, du ønsker at have lige ved hånden. Du har også mulighed for at til købe en taske fra KlickFix, således at du kan gemme ejendele i den. Kurven er skabt med en særlig ramme, hvor selve adapteren, der anvendes til fastgørelse på cyklens styr, klikkes sammen med kurven således at den sidder forsvarligt fast på cyklen og hurtigt kan af- og på monteres. Bemærk at du skal købe adapteren separat.

Specifikation:

  • 16 liter volumen
  • Maksimum belastning 7 kg.
  • Længde fremadrettet 25 cm.
  • Bredde 40 cm.
  • Højde 26 cm.
  • Vægt: 950 gram
  • Farve: Sort

Montering
Du kan montere kurven uden brug af værktøj, det er dog nødvendigt at anvende værktøj til montering af adapteren til styret. Denne adapteren findes i en universal udgave med et beslag, der passer til styr fra 22 mm. og op til 31,8 mm. i diameter. Du kan naturligvis også købe adapteren i shoppen.

Kvalitetsniveau
Du får et topprodukt, som enhver cyklist vil elske. Denne kurv sidder perfekt fast til cyklen, og du har mulighed for at tage den af og på ved blot et tryk på styr adapteren. Kurven har med en praktisk bærehank, så det er muligt for dig at tage den med ind for at handle. Kurvens indgreb i styradapteren gør, at du hurtigt kan af- og påmontere denne ved blot et tryk på styr adapteren.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse sker blot ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

06-05-2019
Lækker kvalitet og min datter er glad for den...
01-12-2018
Ikke afprøvet - julegave til svigerdatter, men ser fin ud :)
28-11-2018
Dejlig stor og robust cykelkurv, som er en god erstatning for min foregående Klickfix-cykelkurv, som var lille, billig og klemt ud af facon, efter at cyklen var væltet nogle gange. Denne kan vist ikke trykkes ud af facon! Dejligt håndtag og nem at klikke af og på. Jeg behøvede ikke den forlænger til adapteren, som jeg troede – håndbremserne kunne godt være der.
26-09-2017
Pænt design..
21-08-2017
Fantastisk cykelkurv som uden problemer kan monteres på cyklen. Let og meget anvendelig