Denne Klickfix cykelkurv er produceret i aluminium, og den har et yderst elegant design, som vil shine enhver cykel op. Kurven kan kombineres med øvrige KlickFix produkter, der ligesom denne monteres med et KlickFix st…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 549,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Klickfix cykelkurv er produceret i aluminium, og den har et yderst elegant design, som vil shine enhver cykel op. Kurven kan kombineres med øvrige KlickFix produkter, der ligesom denne monteres med et KlickFix styrbeslag.

Anvendelse
Denne kurv kan anvendes sammen med de fleste city- eller shoppingbikes. Med en Klickfix cykelkurv har du mulighed for at opbevare indkøbsposer, tasker, drikkedunk eller andre genstande, som du ønsker at have lige ved hånden. Kurven har en særlig ramme, hvor du kan klikke adapteren til fastgørelse sammen med selve kurven, således at den sidder godt fastmonteret på styret. Med denne adapter er det også hurtigt af af- og påmontere cykelkurven hurtigt og nemt, hvis du eksempelvis ønsker at anvende den som en indkøbskurv. Du skal bemærke, at adapteren skal købes separat.

Specifikationer

  • 16 liter volumen
  • Maksimum belastning 7 kg.
  • Længde fremadrettet 25 cm.
  • Bredde 40 cm.
  • Højde 26 cm.
  • Vægt: 950 gram
  • Farve: Sølv

Montering
Kurven monteres nemt uden brug af værktøj, der skal dog anvendes værktøj til montering af styradapteren. Styradapteren findes i en universal udgave med beslag til styr fra 22 mm. og op til 31,8 mm. i diameter. Du kan finde denne under anbefalede produkter.

Kvalitetsniveau
Denne Klickfix cykelkurv er et topprodukt til cyklisten, der vil have en kurv, som sidder perfekt fast på cyklen, og som kan tages af og på ved blot et tryk på styr adapteren. Kurven er udstyret med en praktisk bærehank, så du kan tage den med ind for at handle. Kurvens indgreb i styradapteren gør, at du hurtigt kan af- og påmontere denne ved blot et tryk på styr adapteren.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelsen kan bare indeholde, at man tørrer cykelkurven over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4030572102457

Ingen anmeldelser af dette produkt.