Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne Klickfix cykeltaske får du en cykelkurv, der er beregnet til montering på siden af bagagebæreren bag på cyklen. Denne model er oval i designet, og dermed passer den perfekt til bagagebæ…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne Klickfix cykeltaske får du en cykelkurv, der er beregnet til montering på siden af bagagebæreren bag på cyklen. Denne model er oval i designet, og dermed passer den perfekt til bagagebæreren, idet den sidder solidt fast. Tasken er udstyret med lynlås i toppen samt et stort opbevaringsrum kombineret med en lille separat lomme med lynlås. Cykeltasken er bygget op omkring en aluminiumsbøjle, som gør tasken stabil under transport på cyklen.

Anvendelse
Du kan anvende denne cykeltaske på alle cykler, hvor der er monteret en bagagebærer bag på. Klickfix cykeltasken giver dig mulighed for at udvide transportmulighederne på cyklen både under cykling og til andre formål. Fordelen med denne cykeltaske er, at den kan klikkes fast til din cykel og derudover fungerer den som almindelig taske. Tasken er med bærehåndtag, og der følger også skulderstrop med. Cykeltasken har en særlig ramme, som har et klicksystem, hvor du kan klikke den direkte fast på siden af bagagebæreren.

Specifikationer

  • 17 liter volumen
  • Maksimum belastning 5 kg.
  • Længde fremadrettet 20 cm.
  • Bredde 35 cm.
  • Højde 40 cm.
  • Passer til bagagebærer rørtykkelse på 8 - 16 mm.
  • Vægt: 1000 gram
  • Farve: Vælg mellem Funky Dots, Hopi, Mokka, Prikker eller sort

Montering
Cykeltasken monteres nemt og uden brug af værktøj. Tasken sikres med en drejebar klicklås, som garanterer dig, at tasken ikke hopper af ved kørsel på ujævn vej.

Kvalitetsniveau
Denne Klickfix cykeltaske er et topprodukt til cyklisten, der vil have en taske, som sidder perfekt fast på cyklen, og som kan tages af og på ved et enkelt drej på klick låseanordningen. Tasken er udstyret med en praktisk bærehank, så du kan tage den med ind for at handle.

Vedligeholdelse
Tasken kræver minimal vedligeholdelse, men skulle tasken blive beskidt, kan den sagtens tørres over med en fugtig klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.