Denne utroligt rummelige Klickfix Reisenthel cykeltaske, er tilgængelig i en række flotte kombinationer af farver og mønstre. Denne version i grafitgrå, har et klassisk look, der passer til de fleste …
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 439,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne utroligt rummelige Klickfix Reisenthel cykeltaske, er tilgængelig i en række flotte kombinationer af farver og mønstre. Denne version i grafitgrå, har et klassisk look, der passer til de fleste cykler. Med en volume på hele 15 liter, er der plads til indkøb og oppakning i denne kvalitetscykeltaske. Når den er fyldt er det let at snørre og lukke tasken sammen i toppen, så alt bliver hvor det skal.  .

Anvendelse
Denne holdbare og yderst funktionelle cykeltaske har et påmonteret beslag, der gør det muligt for dig at af- og påmontere tasken på din cykel i en fart. Så er du altid klar hvis du skal en tur ind til byen og shoppe eller handle ind.

Specifikationer

  • Farve: Grafitgrå
  • Indhold: 15 liter
  • Størrelse: 35 x 28 x 26
  • Maks belastning: 5 kg
  • Bærehank
  • Afstivet bund
  • Obs. Styradapteren skal købes separat

Montering
En montering kan kun ske ved, at man allerede har tilkøbt en styradapter til formålet således, at en eventuel på- og afmontering nemt kan opstå.

Kvalitetsniveau
Denne Klickfix cykeltaske er fremstillet i stærke materialer, hvortil bunden er afstivet. Dette gør den meget solid og stærk, så du kan fylde den op med diverse indkøbsposer og andre ejendele. Cykeltasken kan tåle en maksimal belastning på 5 kg. Dertil kan den lukkes i toppen, så dine varer ikke falder ud, når du cykler.

Vedligeholdelse
Cykeltasken er nærmest vedligeholdelsesfri, hvor du nemt kan tørre den over med en våd klud, hvis den skulle være blevet beskidt.

EAN: 4030572104499

Ingen anmeldelser af dette produkt.