1 anmeldelser
Med denne Klickfix Reisenthel får du en smart cykelkurv, med gode egenskaber. Tasken har en aluminiumsramme rundt ved toppen, hvor selve adapteren til fastgørelse på cyklens styr er monteret, dette betyder,…
Læs mere
Vejl.: 569,00
DKK 469,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Med denne Klickfix Reisenthel får du en smart cykelkurv, med gode egenskaber. Tasken har en aluminiumsramme rundt ved toppen, hvor selve adapteren til fastgørelse på cyklens styr er monteret, dette betyder, at du hurtigt og nemt kan klikke cykeltasken af og på. Yderligere har tasken en bærehank, som gør det let for dig, at tage kurven med, når du skal ind og handle. Tasken er med afstivet bund, og så kan tasken lukkes i toppen, så dine varer ikke falder ud under kørsel.

Anvendelse og montering
Reisenthel shopping kurv er særlig velegnet til indkøb. På selve tasken er der påmonteret et beslag til indgreb i styr adapteren. Tasken kan hurtigt af- påmonteres, du skal blot trykke på adapteren. Styradapteren skal købes separat.

Specifikationer

  • Farve: Sort med blomster
  • Indhold: 15 liter
  • Størrelse: 35 x 28 x 26 cm.
  • Maks belastning: 5 kg.
  • Afstivning bund
  • Lukning i toppen
  • Obs. styradapter skal købes separat

Montering
Denne montering kan ske ud fra det forhold, at man allerede har en styradapter tilkøbt eller påmonteret.

Kvalitetsniveau
Klickfix styrtaske er med afstivet bund, hvilket giver en mere solid og stærk taske. Desuden kan tasken lukkes i toppen, så dine varer ikke kan falde af, når du begynder at cykle. På taskens aluminiumsramme er der påmonteret en adapter, som skal gøres fast til styret, dette betyder, at tasken nemt kan klikkes af og på styret.

Vedligeholdelse
Klickfix styrtaske kræver minimal vedligeholdelse, men bliver tasken beskidt, kan den let tørres over med en fugtig klud.

EAN: 4030572002634

13-06-2013
Jeg er meget glad for min cykelkurv, den er nem,med et betræk inden i,der holder på varene,når jeg cykler, og så er der hanke og lomme foran+en lille pose inden i. Den er fantastisk.