Superflot cykeltaske fra Klickfix, der er lavet med en god kombination af flere mønstre. Reisenthel er lavet i størrelsen 35 x 28 x 26 cm, og kan derfor indeholde hele 15 liter. Selve cykeltasken kan klare en be…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 449,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Superflot cykeltaske fra Klickfix, der er lavet med en god kombination af flere mønstre. Reisenthel er lavet i størrelsen 35 x 28 x 26 cm, og kan derfor indeholde hele 15 liter. Selve cykeltasken kan klare en belastning på 5 kg. og er derfor ideel til transport af det seneste indkøb eller skoletaske. Tasken har desuden en afstivning i bunden, så det bliver let at placere sin bagage.

Anvendelse
Reisenthel fra Klickfix, er en funktionel og holdbar cykeltaske, der giver gode forudsætninger for en smart og praktisk transport af ydeligere bagage. Cykeltasken kan klare de fleste opgaver, som f.eks. opbevaring af indkøbsposer og skoletasker. Tasken åbnes og lukkes vha. en snøre i toppen. 

Specifikationer

  • Farve: Bloomy
  • Størrelse: 35 x 28 x 26 cm
  • Indhold: 15 liter
  • Max belastning: 5 kg
  • Afstivning i bunden
  • Snørre lukning i toppen
  • OBS! Styradapter skal købes separat

Montering
Reisenthel fra Klickfix er meget nem at montere. Cykeltasken kommer et påmonteret beslag der passer i styradapteren. Tasken på- og afmonteres derfor nemt blot med et klik på adapteren. Det skal dog bemærkes, at styradapteren skal købes separat.

Kvalitetsniveau
Klickfix er kendt for at være specialist i løsninger til cykler med quick-release. Mærket tilbyder det bredeste sortiment af tasker, kurve og låse på markedet, der alle har modtaget flere priser for deres design og kvalitet. Firmaet står for innovation, kompatibilitet og design, som ikke findes hos andre mærker. Klickfix tester desuden alle deres produkter selv, så kunden kan være sikker på et ordentligt produkt. 

Vedligeholdelse
Denne styrtaske kræver ingen form for vedligeholdelse. Skulle den blive beskidt, kan du med fordel tørre den over med en våd klud.

EAN: 4030572104864

Ingen anmeldelser af dette produkt.