Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Fun Bag fra Klickfix kan fastgøres på cyklens styr, med et enkelt og hurtig klik tages tasken af og på. Tasken er udviklet med en hank som du kan gøre så lang, at tasken kan anvendes som …
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 599,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne Fun Bag fra Klickfix kan fastgøres på cyklens styr, med et enkelt og hurtig klik tages tasken af og på. Tasken er udviklet med en hank som du kan gøre så lang, at tasken kan anvendes som skuldertaske, når den ikke er monteret. Styrtasken lukkes ved hjælp af en knap magnet på forsiden og bag på tasken sidder monteringsdelen til cyklen som er designet således, at den ikke generer, når tasken skal bruges til andre formål. På forsiden er der en lomme med lynlås, og i selve tasken er der et stort opbevaringsrum, som også lukkes med lynlås. Inden i dette rum er der yderligere en bred lomme med lynlås og 2 øvrige åbne lommer.

Anvendelse
Klickfix dametaske er designet som styrtaske, men med det formål, at tasken skal kunne tages med på shopping. Der medfølger en adapter til styrmontering, denne adapter passer til alle styr med en diameter mellem 22,2 og 31,8 mm. Styr adapteren kan bruges til andre kurve og tasker fra klickFix.

Specifikationer

  • Farve: Sort med blomster
  • Indhold: 4 liter
  • Størrelse: 25 x 19 x 8 cm.
  • Vægt: ca. 400 gram
  • Skulderstrop
  • Inkl. Styradapter

Montering
Monteringen kan nemt ske ved, at man tilkøber og påmontere en styradapter fra KLICKfix. Dermed kan en eventuel på- og afmontering nemt foregå.

Kvalitetsniveau
Denne dametaske fra Klickfix er udviklet som styrtaske, men den har samtidig den funktion, at tasken også kan anvendes som skuldertaske. I forhold til almindelige dametasker er den mere sikker, at have med på cyklen, da den gøres fast til styret, og ikke er over skulderen og forstyrrer din kørsel.

Vedligeholdelse
Fun Bag kræver ingen vedligeholdelse, men bliver tasken beskidt, kan den sagtens tørres over med en fugtig klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.