Dette silikonecover yder ekstra beskyttelse til Shimanos sportskamera CM-1000. Ved en lav vægt og to plader til fastgørelse af sikkerhedsstropper, bliver man hurtigt klar over, at der sammen med materialer i sili…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Dette silikonecover yder ekstra beskyttelse til Shimanos sportskamera CM-1000. Ved en lav vægt og to plader til fastgørelse af sikkerhedsstropper, bliver man hurtigt klar over, at der sammen med materialer i silikone gives et godt resultat.

Anvendelse
Beskyttelsen trækkes rundt om kameraet og yder beskyttelse uden at gøre kameraet performance dårligere. Ekstra beskyttelse er altid rart at have, hvis man benytter kameraet under aktiviteter, der gør de muligt at kameraet risikerer at få slag eller stød.

Specifikationer

  • 1 x Silikonecover
  • 2 x plader til fastgørelse af sikkerhedsstropper
  • Vægt: 14 gram
  • Fås i 3 farvevalg: Blå, sort eller hvid

Montering
Hvis man bruger stroppen skal man bruge den medfølgende plade som vist i brugsanvisningen angivet i brugsanvisningen neden for denne varebeskrivelse. Endvidere er der også en illustration af selve monteringen samme sted.

Kvalitetsniveau
Silikonen er blød og adaptiv i en god holdbar kvalitet

Vedligeholdelse
Undgå at opbevare silikonecoveret på et sted uden direkte sollys og ekstrem temperaturforskelle. Undgå også at trække hårdt i sikkerhedsstropperne, da dette kan beskadigede strophullet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.