Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette reparationssæt fra Garmin egner sig til udskiftning af linsen på dit Garmin Virb Ultra actionkamera. Kittet indeholder 2 vandtætte linser, 2 linsetætningsringe, 8 skruer og et torxværkt&osl…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 299,00 Før 299,00
DKK 249,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Dette reparationssæt fra Garmin egner sig til udskiftning af linsen på dit Garmin Virb Ultra actionkamera. Kittet indeholder 2 vandtætte linser, 2 linsetætningsringe, 8 skruer og et torxværktøj. Garmin Virb Ultra linserne er vandafvisende og refleksfri, som fejlfrit og i en fantastisk kvalitet, filmer alle dine undervandsoplevelser uden forvrængning og med høj kontrast.

Specifikationer

  • Indhold: 2 vandtætte linser, 2 linsetætningsringe, 8 skruer og et torxværktøj
  • Til Garmin Virb ultra actionkamera

Kvalitetsniveau
Garmin slår et slag for kvaliteten med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet bliver prioriteret højt. Robuste materialer og nytænkende teknologier er med til at definere firmaets produkter, der har givet glæde til både amatører og professionelle. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked således, at kunden kan være tryg ved at købe produkter fra Garmin.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af Garmins produkter, skal foregå direkte gennem Garmin. Du kan kontakte Garmins support på tlf. 48105050 – deres kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Ingen anmeldelser af dette produkt.