Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Nighttide er et herligt pop-up telt fra Easy Camp, der er helt perfekt til festival-brug. Som enhver festivalgæst ved, er det vigtigt at både dit telts vægt og pris skal være så lav som overhoved…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 449,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Nighttide er et herligt pop-up telt fra Easy Camp, der er helt perfekt til festival-brug. Som enhver festivalgæst ved, er det vigtigt at både dit telts vægt og pris skal være så lav som overhovedet muligt, og det har Easy Camp opnået med Nighttide-teltet. Vægten er nede på 1,9 kg og prisen er endnu lavere. Inde i teltet er der rigelig plads til, at to personer kan ligge trygt i læ for den evigt tilbagevendende festivalregn. Teltets smarte print gør det let at genkende på en overfyldt teltplads eller festival-camp.

Anvendelse
Ingen gider bruge tid på at slå telt op, når der er musik og alkohol i farvandet, så Nighttide-teltet er designet til at blive slået op hurtigere end du kan knappe en ramme øl op. I video-sektionen kan du se hvordan et telt af lignende design bliver foldet ud og samlet igen. Alt du skal gøre er at fæstne det til jorden og pakke det sammen igen, når du skal hjem eller videre.

Specifikationer:

  • Antal personer: 2 - 60 cm pr. person
  • Telttype: Pop up
  • Vandsøjletryk: 1500 mm.
  • Teltdug materiale: PU coated Polyester, 190T Brandhæmmende.
  • Teltbund materiale: Polyethylen
  • Stænger: Glasfiber 6 mm.
  • Pakket størrelse: Dia. 74 x 4 cm
  • Vægt: 1.9 kg

Kvalitetsniveau:
Easy Camp er kendt for at levere kvalitetsprodukter til en lav pris, og det gør sig også gældende her. På trods af den lave pris, er der kælet for detaljerne, så du får meget for dine penge. Alle syninger på oversejlet er f.eks. fuldt tapede, stropperne er forstærkede, og lynlåsene glider nemt.

Vedligeholdelse:
Teltet kan vaskes med lunt vand og en svamp efter behov. Hvis teltet er vådt ved nedtagning SKAL det pakkes ud og tørres, før det igen pakkes ned.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.