Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Daybreak fra Easy Camp er er herligt pop-up telt, der er skabt til festival-brug. Og når vi taler festivaltelte er der to ting der skal være lave: vægten og prisen. Det har Easy Camp sørget for med de…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 379,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Daybreak fra Easy Camp er er herligt pop-up telt, der er skabt til festival-brug. Og når vi taler festivaltelte er der to ting der skal være lave: vægten og prisen. Det har Easy Camp sørget for med dette 1.9kg lette telt til en yderst favorabel pris. Der er samtidig god plads i teltet til to personer. Det smarte print gør teltet let at finde på en overfyldt teltplads eller festival-camp.

Anvendelse
Easy Camps fikse Daybreak telt er muligvis det perfekte festival telt til to personer. Teltet er nemlig utroligt let at stille op, idet det selv folder sig ud. Alt du skal gøre er at pille det ud af transportposen og fæstne det til jorden, når det har foldet sig ud. I video-sektionen finder du en video af et pop-up telt, der viser de grundlæggende principper for hvordan man stiller et pop-up telt op og pakker det sammen igen.

Specifikationer:

  • Antal personer: 2 - 60 cm pr. person
  • Telttype: Pop up
  • Vandsøjletryk: 1500 mm.
  • Teltdug materiale: PU coated Polyester, 190T Brandhæmmende.
  • Teltbund materiale: Polyethylen
  • Stænger: Glasfiber 6 mm.
  • Pakket størrelse: Dia. 74 x 4 cm
  • Vægt: 1.9 kg

Kvalitetsniveau:
Easy Camp er kendt for at levere kvalitetsprodukter til en lav pris, og det gør sig også gældende her. På trods af den lave pris, er der kælet for detaljerne, så du får meget for dine penge. Alle syninger på oversejlet er f.eks. fuldt tapede, stropperne er forstærkede, og lynlåsene glider nemt.

Vedligeholdelse:
Teltet kan vaskes med lunt vand og en svamp efter behov. Hvis teltet er vådt ved nedtagning SKAL det pakkes ud og tørres, før det igen pakkes ned.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.