PUKY løbecykler, børnecykler & løbehjul - Dansk PUKY forhandler

PUKY

PUKY

PUKY løbecykler, børnecykler & løbehjul - Dansk PUKY forhandler

Blandt vores sortiment af Puky produkter finder du alle deres mest populære produkter, uanset om du leder efter en cykel, løbecykel, løbehjul, cykelkurve eller tilbehør til disse. Puky har i mere end 60 år været indbegrebet af kvalitet og funktionalitet, når det drejer sig om fremstilling af børnevenlige køretøjer og tilbehør. Dette skyldes den enestående kombination af kvalitet, design og sammenhængen mellem pris og kvalitet.

Puky cykel, løbehjul og løbecykel – En sjov oplevelse på hjul!

Puky køretøjer er børnevenlige ned til mindste detalje. Og måske netop derfor er de blevet anerkendt med store designpriser. De forskellige priser er vundet takket være deres innovative mindset, som konstant sætter nye standarder for hvad cykler, løbecykler og løbehjul skal kunne.

Barnets sikkerhed frem for alt

Puky er en pionér når det drejer sig om sikkerhed. Alle køretøjer - uanset om det er en løbecykel, løbehjul eller cykel - er testet og godkendt af uafhængige institutter. Da Puky udelukkende koncentrerer sig om udviklingen af børnekøretøjer, har de opbygget en stor viden og kompetence indenfor området.

Børn elsker fart og spænding og nogle gange går det virkelig stærkt når de får lov at give den gas på egen hånd! Og netop af den grund, er de fleste håndtag fra Puky udviklet med et sikkerhedsgreb, som sikrer at barnets hænder ikke glider af håndtaget mens det kører.

Kvalitet der kan gå i arv fra barn til barn

De fleste køretøjer fra Puky kan vokse i takt med barnet, takket være justerbare egenskaber. Det betyder at aldersspændet er stort og at dit barn derfor kan anvende køretøjet i en længere periode.
Kvaliteten på et Puky produkt er høj og derfor oplever mange forældre at køretøjet sagtens kan gå i arv mellem søskende – eller sælges i god stand når barnet er færdigt med at bruge køretøjet. Det skuldes bl.a. at køretøjerne lakeres med en slagfast pulverlakering.

Puky løbecykel

Fuld fart fremad og luft i håret! Med en løbecykel fra Puky får dit barn mulighed for at udforske nærmiljøet på to hjul. Og mens barnet cykler og har det sjovt, udvikler de samtidig deres motoriske færdigheder og balance.

Husk: En løbecykel er ikke bare en løbecykel. – Det er også (ofte) barnet første cykel og derfor noget helt særligt!

Sikkerhed og kvalitet

Sikkerhed og funktionalitet er altid i højsædet når der udvikles nye Puky cykler. Det kommer bla. til udtryk via en lav indstigning som gør det let for dit barn at komme på cyklen, uden at miste balancen, sikkerhedshåndtag som sikrer at dit barns hænder ikke glider af styret. 

Cyklerne produceres med en slagstærk pulverlakering og kan sagtens gå i arv mellem søskende. Cyklen giver desuden mulighed for at vokse i takt med barnet, da både styr og sadel kan indstilles efter barnets højde. 

Populære løbecykler til de 1, 2 og 3 årige

  • Pukylino er den mindste model og kan anvendes allerede fra barnet er ca. 75-90 cm. høj eller fra ca. 1-års alderen.
  • Wutsch er ideel til børn der lige er begyndt at gå og anbefales til børn i højden 80-95 cm., eller ca. halvandet år.
  • LR M er den perfekte balancecykel for børn på 2 år og opefter eller når barnet er ca. 85-110 cm. høj.
  • LR XL er egnet til børn, der er klar til en mere avanceret løbecykel. Modellen kan anvendes fra 3-års alderen og opefter eller fra barnet er ca. 95-130 cm. høj.

Puky cykel

to børn på deres Puky cykel

Kvalitet og sikkerhed

Når du køber en Puky cykel kan du være sikker på at den lever op til de danske lovkrav mht. sikkerhed og påkrævet udstyr, som f.eks. alle de lovpligtige reflekser.
Både ramme og komponenter er i en god kvalitet, som sikrer at cyklen kan holde til daglig brug og almindelig slitage.

Funktionalitet

Alle modellerne har justerbar styr- og sadelhøjde som gør det muligt at indstille cyklens dimensioner efter barnets højde.

Design og farve

Puky tilbyder et bredt udvalg af forskellige farver og stilarter på deres cykler. Cyklerne til de mindste fås i mange farvestrålende varianter, mens de større størrelser har mere afdæmpede farver og designs.

Indenfor Puky cykler skelner vi mellem at udtrykke cyklerne som børnecykler og juniorcykler. Vi anvender ordet børnecykel om 12-18” cykler, mens juniorcykler dækker over cykler fra 20-26”. 

Du kan få hjælp til at vælge den rette størrelse via denne størrelsesguide til børnecykler

Puky børnecykel

Disse modeller er egnet fra børnehave og frem til skolealderen*.

12” | 3-6 år

16” | 4-8 år

18” | 5-9 år

Classic
Youke
Classic
Youke
LS-Pro
Classic
Youke
LS-Pro

Puky juniorcykel

Disse modeller er egnet til børn fra skolealderen og opefter*.

20” | 6-10 år

24” | 8-12 år

26” | 10-14år

Skyride
Cyke Active
LS-Pro
Skyride
Cyke Active
LS-Pro
Skyride
Cyke Active
LS-Pro

* Guiden skal udelukkende ses som vejledende, da børn vokser forskelligt. 

Puky Løbehjul

Et Puky løbehjul er et populært valg til børn der elsker fart og eventyr. For de yngste børn er særligt R 1 modellen med tre hjul populær, da den giver barnet en større stabilitet end de kan opnå på en tohjulet. Modellen er særligt velegnet til småbørn, som er ved at udvikle deres motoriske færdigheder, balance og koordination. Til de ældre børn har modellerne to hjul som giver mulighed for mere fart og en bedre manøvredygtighed. Disse modeller er perfekte for børn, der allerede har en god balance og søger mere udfordring.

Herunder kan du læse mere om deres modeller, kvalitet og sikkerhedsfunktioner.

Sikkerhed og kvalitet

Et Puky løbehjul er fremstillet af kvalitetsmaterialer og det er din garanti for et løbehjul der kan holde til mange års brug. Konstruktionen og materialevalget er valgt med henblik på, at det skal være modstandsdygtigt overfor de daglige udfordringer, som børns legetøj ofte udsættes for.
For at sikre at dit barn kan anvende løbehjulet længst muligt, er de udstyret med justerbar styrhøjde, som kan indstilles i takt med at dit barn vokser.

Puky lægger stor vægt på sikkerhed og komfort når de udvikler deres løbehjul. Derfor har de fleste modeller et skridsikkert dæk og ergonomiske sikkerhedshåndtag som sikrer, at dit barns hænder ikke glider af styret når det går vildt for sig. De tohjulede modeller er udstyret med enten fod- eller håndbremse.

Puky R 1

Puky R 03

Puky R 07

2-4 år / 85-105 cm

3 hjul

Justerbar styrhøjde

Skridsikker platform

 

3-5 år / 95-110 cm

2 hjul

Justerbar styrhøjde

Skridsikker platform

Bagbremse

4-14 år / 110-165 cm

2 hjul

Justerbar styrhøjde

Skridsikker platform

Håndbremse

Tilbud på Puky cykel, løbecykel og løbehjul

Hos Cykelpartner sørger vi altid for at have de mest populære Puky modeller tilgængelig for vores kunder. Det betyder, at vi jævnligt har udskiftning i vores sortiment og ofte kører tilbud og udsalg på udgåede modeller. Du kan derfor sagtens finde et billigt løbehjul, løbecykel eller cykel hos Cykelpartner.

Puky størrelsesguide

At vælge den rette størrelse cykel er afgørende for dit barns sikkerhed og komfort. For løbecykler gælder det at barnet skal kunne nå jorden med fødderne, uden at sidde ukomfortabelt på cyklen. For almindelige cykler gælder det at barnet altid skal kunne nå styr og pedaler uden besvær. Desuden skal barnet være i stand til at kunne støtte fødderne mod jorden (dog ikke med flad fod).

Der findes følgende tommelfingerregel (som udelukkende er vejledende, da børn vokser forskelligt):

12" 16" 18" 20" 24" 26"
3-6 år 4-8 år 5-9 år 6-10 år 8-12 år 10-14 år

 

Puky tilbyder udvidet garanti

Når du køber et Puky produkt har du mulighed for at opnå en udvidet garanti på 5 år. Du kan opnå denne garanti ved at registrere dit produkt på https://www.puky.de/dk/warranty senest 4 uger fra købstidspunktet.