Nej tak (Vis ikke igen) Stem på "Cykelpartner.dk" her »
Vi har brug for din hjælp! - Hjælp os med at blive "Brugernes favorit" ved E-handelsprisen 2014. Sidste år nåede vi rigtig langt. I år håber vi på at vinde - Stem på "Cykelpartner.dk" her »

Kontakt os
 Ring på 39 40 31 31
Skriv til


Spørgsmål Jeg kan ikke finde varen Jeg har et spørgsmål Hvad er fragtprisen?
Hjælp
Vi sidder klar til at hjælpe!

Du kan altid klikke på "Hjælp"-knappen hvis du mangler hjælp til at finde et produkt eller har spørgsmål.

Luk dette tip

Kontakt os,  39 40 31 31 eller
Cykelpartner.dk  >  Komponenter og sliddele  >  Gear og transmission  >  Grupper og geardele
Vi hjælper gerne!

Tlf. 39 40 31 31

Grupper og geardele

- Tilbage til Gear og transmission

Se de Nyeste, Mest solgte eller Bedste tilbud i kategorien grupper og geardele.

Du ser lige nu på grupper og geardele. Her kan du købe grupper og geardele i mange forskellige afskygninger. Vælg venligst en underkategori.

Kategorier under grupper og geardele

 

 

Køb grupper og geardele online

Her i kategorien geardele finder du alt til dit cykelgear.

Vi har delt alle de forskellige slags cykelgear ind i grupper, så du let kan finde det, som du står og mangler.

Find geardele ud fra dit cykelgear

Der indgår rigtig mange forskellige geardele i et cykelgear, men en enkelt geardel passer oftest kun til dette helt specifikke cykelgear. Så hvis du mangler fx en ny kassette til din cykel, men ikke helt ved, hvad kassetten hedder og hvilken en der passer til dit cykelgear, så kan du gå ind under din model cykelgear og finde de geardele, som passer til. Hvis du ikke kan finde det, som du skal bruge eller hvis du er i tvivl om, om du bør skifte fx både din kæde og din kassette eller om du kan nøjes med at skifte kassetten, så er du altid velkommen til at ringe til vores teknikere, som ved rigtig meget om de forskellige cykelgear.

Også indenfor highend cykelgear kan vi hjælpe dig, da vi har teknikkere, som er specialiserede i blandt andet mountainbike og racercykler. Så tøv ikke med at kontakte os.

Hvis vi ikke har den del som du mangler til dit cykelgear, så håber vi, at du vil kontakte os og gøre opmærksom på dette. Hvis der er flere forespørgsler på specifikke varer, så tager vi dem hjem, hvis vi vurderer, at der er nok efterspørgsel på produktet.

Komponenter og sliddele

Producenter

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med gode tilbud og relevante informationer. Det sendes 1-3 gange pr. måned.

Navn:
Email:
Din e-mail bliver hos os

Eksempel nyhedsbrev

Dankort Visa Mastercard Visa Electron JCB EAN-betaling
Til toppen ↑

Producenter

AbusAccezziAlpinaAmerican ClassicAssosAstral BikingAvenueAvidAXA BastaBarFlyBasilBBBBell HelmetsBike AttitudeBike PartsBkoolBoardmanBoBikeBomiBottecchiaBrauckeBritax RömerBroncoBrooksBrunoxBrytonBuzzrackCamelbakCampagnoloCateyeCeramicspeedCinelliColnagoConnectContinentalCrank BrothersCRUDCS3CyclocDanco OilDemon OcchialiDiimsDistrictDiverseDrivelineDSIDT SwissDuroDynamicE-FLYEarbagEastonEBSEbseneco2bikeEliteEnveEsgeESI GripsEurobottleEurostyleEVOCExustarFELTFinish LineFreelineFRWGarminGerberGiro HelmetsGistGoProGripGrabGT BicyclesHaibikeHamaxHebieHerrmansHigh5HirzlIdeal BikesIN2ZYMJaguarJuicelubesKalloyKaskKCNCKendaKeywinKineticKLICKfixKMCKNOGKokua bikesKryptoniteLazerLevior HelmetsystemLezyneLiteLivingLizard skinsLookLuckyMaddMangoMavicMaxxisMETMicheMichelinMidlandMio CycloMorgan BlueNew UltimateNiloxNiteFighterNoslarOlmoOn GearOrtliebOutwetOxfordPanaracerPark ToolPedro´sPeruzzoPointPolisportProPUKYQibbelRacktimeRadioRebel KidzReelightRehbandRema Tip TopReynoldsRitcheyRockboardRockShoxRolandRollytoysRotorRubenaRudy ProjectRydeSarisSchwalbeSchwinnSealskinzSelcofSelevSelle ItaliaSelle RoyalSelle San MarcoShimanoSigma SportSilvaSKSSlamm ScootersSmart BikeSonusSpanningaSpeedplaySpencerSquirtSramSram RaceStarlightStronglightSwiss EyeSwissstopTektroThuleTifosiTimeTiogaTopeakTransfilTrelockTruelifeTruvativUNIORUrgeVelomannVittoriaVredesteinWeberWeehooWellgoWillexWinoraWintherWippermannWürthX-TremeXLCXpedoYBNYeppZefal
Til toppen ↑
Adresse
Cykelpartner.dk
Industrivej 9, Jebjerg
7870 Roslev
Danmark
Bemærk: Ingen salg fra adressen

Find os på:


Tlf (+45) 39 40 31 31


Åbningstider:
Man-Torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-13.00