Kontakt os
 Ring på 39 40 31 31
Skriv til


Spørgsmål Jeg kan ikke finde varen Jeg har et spørgsmål Hvad er fragtprisen?
Hjælp
Vi sidder klar til at hjælpe!

Du kan altid klikke på "Hjælp"-knappen hvis du mangler hjælp til at finde et produkt eller har spørgsmål.

Luk dette tip

Kontakt os,  39 40 31 31 eller
Cykelpartner.dk  >  Cykler, anhængere m.m.  >  Mountainbike / MTB cykler
Vi hjælper gerne!

Tlf. 39 40 31 31

Mountainbike / MTB cykler

- Tilbage til Cykler, anhængere m.m.

Læs mere om mtb cykel størrelser.

Kategorier under mountainbike / mtb cykler

 

 

Køb mountainbike / mtb cykler online

En MTB cykel skal kunne holde til rigtig meget. Når man kører i råt terræn, skove og lignende, så er det meget vigtigt at man har en kvalitets mountainbike, med et solid og tyk ramme, samt et lige styr.

Vi har herunder samlet vores udvalg af billige mountainbike cykler. Hvis du køber en MTB cykel hos os, skal du vide, at vi har dag til dag levering, og at vi først er tilfreds, når du er det!

Mountainbike / mtb cykler

Hvis man har en gammel mountainbike, som egentlig ikke rigtig fejler det helt vilde, så kan man i nogle tilfælde få en rigtig fed mtb ud af at friske den op med nye dele.

Ny cykel eller nye reservedele?

Det kan selvfølgelig ikke betale sig at smide ret mange penge i en billig mountainbike, men hvis man har en bare nogenlunde fornuftig mtb cykel, så kan der være en rigtig god idé i, at man bruger penge på at købe nye dele fremfor at købe sig en ny billig mtb.  

Billig mtb cykel

En typisk billig mtb cykel har ofte en fornuftig kvalitet stel, som er monteret med billige komponenter. Både Shimano og Sram er kendte som kvalitetsmærker, men man skal være opmærksom på, at de også laver billige gearsystemer og dem finder man på de billige cykler.

Opgrader din mtb

Derfor kan der være rigtig god fornuft i at bruge penge på at udskifte komponenter frem for at købe en ny mtb. Hvis man køber en billig mtb vil man nemlig igen få en cykel med et gearsystem af middel kvalitet, mens man ved en opgradering af gearsystemet kan få en langt bedre samlet cykel.

Gå efter gode tilbud og udsalg

En anden måde at få en rigtig billig mountainbike på, er ved at holde øje med tilbud. Mountainbikekørsel er en af de få cykelsportsgrene, som er fordelt over hele året i Danmark, men alligevel finder man specielt i efteråret og omkring januar måned ofte store udsalg på både mountainbike og på udstyr til mtb. Det er nemlig i efteråret at alle de nye modeller bliver præsenteret og ofte er det lige i starten af det nye år, hvor man gerne vil have ryddet ud i alle de gamle modeller for at kunne præsentere de sidste nye skrig indenfor mtb.

Cykler, anhængere m.m.

Producenter

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med gode tilbud og relevante informationer. Det sendes 1-3 gange pr. måned.

Navn:
Email:
Din e-mail bliver hos os

Eksempel nyhedsbrev

Dankort Visa Mastercard Visa Electron JCB EAN-betaling
Adresse
Cykelpartner.dk
Industrivej 9, Jebjerg
7870 Roslev
Danmark
Bemærk: Ingen salg fra adressen

Find os på:


Tlf (+45) 39 40 31 31


Åbningstider:
Mandag-fredag: 08.00-18.00
Lørdag-søndag: 10.00-15.00